CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Meclis'te yaptığı efsane konuşmasında AKP'li vekillere verdiği ayarla gündem oldu. Koronavirüs salgınından af yasasına kadar gündeme dair her şeye değinen Köksa'lın konuşması karşısında AKP'li vekiller suskun kaldı.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Meclis'te yaptığı efsane konuşması ile herkesin taktirini kazandı. Köksal'ın bu konuşması karşısında suspus olan AKP'li vekiller neye uğradıklarını şaşırarak tek bir cevap bile veremediler.

Köksal konuşmasının başında, "Millet can derdinde siz koronayı fırsat bilip resmen istismarcıyı, gaspçıyı, rüşvetçiyi, kadına şiddet uygulayanı, yaralayanı af derdindesiniz. Öyle bir düzenleme getirdiniz ki bankayı soyan çıkacak ama o bankaya kira yatıran içerde kalacak. Rüşveti alan çıkacak ama o rüşveti haberleştiren içerde kalacak. Öncelikle şunu söyliyeyim FETÖ'ye hizmet eden bütün FETÖ'cülerin ve devletin birliğine, bütünlüğüne karşı eline silah alanların Allah belasını versin." diyerek konuşmasına devam etti.

Editör: TE Bilişim