CHP’nin seçim çadırını ateşe verdiler!
Yayınlanma:
İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Ortaköy semtinde CHP'nin seçim çadırına saldırı gerçekleştirildi. Saldırganların çadırı ateşe verdikleri bildirildi.
14 Mayıs seçimlerine günler kala muhalefet partilerine saldırılar devam ediyor. Beşiktaş’ta CHP’nin çadırına saldırı gerçekleştiren saldırganlar çadırı ateşe verdiler. Malzemelerin de kullanılamaz hale geldiği gelen bilgiler arasında.
11 Nisan’da 6’lı Masa’nın üyelerinden İYİ Parti’nin seçim standına saldırı gerçekleştirilmiş, malzemeler parçalanmıştı…
31 Mart’ta İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı kurşunlanmıştı. Gece meydana gelen saldırıda yaralanan olmadı.
19 Nisan’da Ataşehir'de bulunan CHP seçim bürosuna gece saatlerinde gelen bir grup saldırıda bulunmuş, sprey boyalarla camlara yazı yazan saldırganlar, büronun önünde asılı bulunan bayrakları kesmişti. Kuru sıkı tabanca ile de ile ateş edilmişti.
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.