Cizre'de yaşanan olayda yüzde 76 engelli olduğu belirlenen Nezir K. adlı vatandaşın kaymakamlık binasının 5. katından atlayarak intihar ettiği ifade edildi. Valilik tarafından yapılan son açıklamada ise vatandaşın hayatını kaybettiği belirtildi.

Cizre'de kaymakamlık binasına gelen yüzde 76 engelli vatandaş Nezir K. 5. kattan kendisini boşluğa bırakarak intihar etti. Şırnak Valiliği ise yaptığı açıklamada intihar eden vatandaşın hayatını kaybettiği söylerken konu hakkında soruşturmanın başlatıldığı dile getirildi.

İntihar Vakalarında Artış

Ülkemizde yaşanan intihar vakalarında artış gözlemlenirken geçtiğimiz günler içerisinde de Hatay Valiliği önünde Adem Yarıcı kendisini yakmış ve kaldırıldığı hastanede kalp krizi sonucu yaşama veda etmiş ve sosyal medyada günlerce konulmuştu.

Konya'da ise 2 çocuk bir babası olan kamyon şoförü, kamyon garajında kendisini asarak intihar etmişti. 2 çocuk babası olan Mevlüt Çankaya'nın maddi sıkıntılar yaşadığı iddia edilmiş ve daha sonrasında da Konya Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Şen açıklamasında intihar eden babanın borcu olduğunu ve bu yüzden eşi ile de sorunlar yaşadığını dile getirmişti. 

Cizre

Editör: TE Bilişim