Milli Gazete köşe yazarlarından Ahmet Yavuz'un bugun yayınlanan yazısındaki ilgili bölüm şu şekilde;

“Diktatörün” adamı!

Yetmedi partisi CHP’yi, “Halkı ayaklandırmaya” çağırdı. Ardından Bülent Tezcan , aldı sazı eline!

***

Filistinlileri Türkiye’ye getirme planları… Sığınmacılar için istihdam yasası… Filistinlileri Türkiye’ye getirme planları… Sığınmacılar için istihdam yasası…

Şimdi sıkı durun. CHP’li Ekrem Eşkinat’ın oğlu Doğan Eşkinat, nerede, hangi kurumda çalışıyor dersiniz? Nerede olacak! “Diktatör” dediğinin yanında. Beştepe’de fiilen iletişim uzmanı ve çevirmen kendisi. Galatasaray, Boğazici ve Columbia gibi iyi üniversitelerde okumuş.

***

Beştepe kaynaklarıma göre Eşkinat, Türkiye lehine algı yönetiminde çok yetenekliymiş. Özellikle uluslararası medyada, mülteci kamplarımız konularında. 2010’dan beri de hükümetle çalışıyor.

***

Yani? Yanisi şu! “Uluslararası Camia” ve  içerisi bu kadar üzerime geliyorken, ben Tayyip Bey’in yerinde olsam bu “Eşkinat fırsatını” hiç kaçırmazdım. Bana diktatör diyen adamın oğlunu sürekli yanımda gezdirir, PR yapardım. Varsın sabahtan akşama “Ne yaptıysanız en doğrusu” diyen gazetecilerim, danışmanlarım, akademisyenlerim bu fikri vermesin, hakikati söylemesin!

***

İyi de onca “Tevilcibaşı” “Diktatör olmadığınızın en büyük ispatı bu olur?” diye neden düşünmezler ki! Bütün fikirler tek kafadan çıkacaksa, Tayyip Bey bir şey demeden bir cümle kurmayacaklarsa neden 300 kişi, 3 bin kişi maaş alıyor?

BEL ALTI SİYASET!

Kadın milletvekillerinden birine Meral Hanım’ın parti kurmasını sordum. Yanıtları tamamıyla “Kadınca” oldu!

Ona göre Akşener etkisi, siyasette kadın milletvekillerinin artmasına neden olacak. Hem kendi partisi AK Parti’de, hem CHP ve diğer partilerde. Dahası “Bel altı siyaset” kolaylıkla yapılamayacak. Siyasete “seviye” gelecek. Kanaati böyleydi.

Editör: TE Bilişim