Tarihte Kalamaki olarak anılan Kalkan, özellikle doğayla iç içe tatil yapmak isteyenlerin tercihidir. Doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel etkinlikleriyle yüz binlerce tatilci her yıl burayı ziyaret eder. Akdeniz başladığı yerde bulunan Kalkan’da tatil yaparak, bütün yılın stresinden kurtulmak isteyen tatilciler, konaklama konusunda özel bir avantaja sahiptir. Kalkan kiralık villa seçenekleri, birçok tatilciyi konaklama arama derdinden kurtarmaktadır. Kalkan kiralık villa seçenekleri, sakin ve rahat bir tatil yapmak isteyenlerin öncelikli tercihidir. Bu villalar, tatilcilerin tüm beklenti ve taleplerini karşılayacak şekillerde dizayn edilmiştir. Villalarda, değişik miktarda oda sayıları, jakuzi, çocuk havuzu, kapalı havuz gibi farklı opsiyonlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra villanın denize sıfır ya da orman yakınında olması gibi seçenekler de bulunur. Hangi seçeneği tercih edeceği yalnızca tatilcilerin talepleriyle ilgilidir.

Kalkan Kiralık Villa Seçenekleri ile Huzurlu Bir Tatil

Kalkan kiralık villa seçenekleri, huzurlu ve doğayla iç içe olabileceğiniz bir tatil vaat ediyor. Villa seçenekleri, bölgenin farklı yerlerinde bulunmaktadır. Kalkan özellikle balayı çiftleri için romantik bir tatil bölgesi olarak öne çıkar. Balayı çiftleri için bu bölgede özel villa seçenekleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra geniş ailesiyle tatil yapmak isteyenler için daha büyük villa alternatifleri de vardır. Kalkan kiralık villa seçenekleri arasında, ultra lüks konaklama alanlarının yanı sıra gizliliğe önem verenler için muhafazakâr villa kiralama seçenekleri de bulunur. Denize sıfır ya da doğa manzaralı seçebileceğiniz Kalkan kiralık villa opsiyonları arasında evcil dostlarınızla kalabileceğiniz konaklama alternatifleri de vardır. Şehrin gürültüsünden ve stresinden uzakta olan bu villalar, ev konforu sunar. Dilerseniz aileniz, dilerseniz arkadaşlarınız, dilerseniz partnerinizle unutamayacağınız bir tatil geçirebilirsiniz.

Tarihe ve Doğaya Doyacaksınız: Kalkan’da Gezilecek Yerler

Kalkan, Türkiye’de eşsiz koylara sahip bölgelerden biridir. Fırnaz Koyu da bu koylar arasında yer alır. Tekne turu ile gezilebilen bu koyda, çamur banyosu yapma imkânı vardır. Türkiye’nin en uzun plajı olan Patara’da bu bölgede yer alır. Caretta Caretta’ların yumurtlama alanı olan bu plajın kumu çok incedir. Plajın yanında Patara Antik Kenti bulunmaktadır. 1988 yılında UNESCO Dünya Miras Listesi’nde giren Xanthos Antik Kenti, Likyalılardan izler taşımaktadır. Lahitler, mezarlar ve birçok tarihi parçasıyla bu kent günümüzde yaşayan büyülü bir mekândır. Bir başka tarihi mekân ise Letoon Antik Kenti’dir. Antik kent cenneti olan Kalkan’ın bir diğer önemli tarihi alanı ise Pirha Bezirgan Antik Şehri’dir. Tarihi alanlarının yanı sıra Güvercinlik Deniz Mağarası doğal güzelliğiyle görülmeye hak eden başka bir harika yerdir. Kalkan kiralık villa seçenekleriyle, bu tarihi ve doğal güzelliklerin yanı başında tatil yapma imkânı vardır.

Murat Kurum seçimi kaybedince bu video sosyal medyayı yıktı Murat Kurum seçimi kaybedince bu video sosyal medyayı yıktı

Kalkan Kiralık Villa Seçenekleri Villa Reyonu’nda!

Villa Reyonu, Türkiye’nin en güvenilir villa kiralama sitesidir. Site içerisinde yüzlerce Kalkan kiralık villa seçeneği bulunur. Farklı alternatifleriyle onlarca tipte ve tasarımda villa sizleri bekliyor. Yapmanız gereken öncelikle nasıl bir villa kiralamak istediğinize karar vermektir. Bu villalar özel dekorasyonlarıyla evinizdeymişsiniz hissi yaratacaktır. İstendiği takdirde; özel otoparklı, içeride ya da dışarıda havuzu olan, bahçeli villa seçenekleri tercih edilebilir. Nasıl bir konaklama tercih edeceği, tatilcilerin beklenti ve talepleri ile alakalıdır. Kalkan villa kiralama seçenekleri, gün geçtikçe daha da popülerleşir. Bu sebeple rezervasyonlar dolmadan elinizi hızlı tutmakta fayda vardır. Kalkan kiralık villa seçenekleri arasında taş ev olarak tasarlanan konaklama seçenekleri bulmak da mümkündür. Aynı zamanda kış tatili isteyenler için de birçok seçenek bulunmaktadır. Siz de konforlu ve sakin bir tatil yapmak istiyorsanız, Villa Reyonu ile dilediğiniz villayı tercih edebilir, hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim