FETÖ'cü Enes Kanter, Amerikan Basketbol Ligi NBA takımlarında oynayan Ersan İlyasova, Cedi Osman ve Furkan Korkmaz'ın kendisiyle muhattap olmadıklarını hatta gördüklerinde kafalarını çevirdiklerini söyledi.

''BENİ GÖRÜNCE KAFALARINI ÖTEKİ TARAFA ÇEVİRİYORLAR''

Boston Celtics'te oynayan Enes Kanter, spor yazarı Bill Simmons'a verdiği röportajda, FETÖ'ye verdiği desteği yok sayarcasına, "Beni en çok yaralayan NBA'deki Türk oyuncular. Ersan, Cedi ve Furkan, benimle tek kelime bile konuşmuyorlar. Naber dostum diyorum. Kafalarını diğer tarafa çeviriyorlar" dedi.

NBA'de forma giyen milli basketbolcularımız Cedi Osman, Ersan İlyasova ve Furkan Korkmaz.

Bu röportaj sonrası Ersan İlyasova, Cedi Osman ve Furkan Korkmaz'a tebrik yağdığını gören Kanter, hırsını Fenerbahçe'den çıkardı.

'ARAYANIM, SORANIM EKSİK OLMUYOR'

Sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda Fenerbahçe'yi töhmet altında bırakmaya çalışan Kanter, "Eski kulübümden arayanım, soranım eksik olmuyor" ifadesini kullandı.

FETÖ'cü Kanter sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sağ olun yalnız bırakmıyorsunuz. Canım takımım, tek aşkım Fenerbahçe. Yıllardır gururla formasını giydiğim, Bir gün ülkeme geri döndüğümde tekrardan formasını giyeceğim tek takımım. Tüm yönetime selamlar ve hürmetler" 

'FENERBAHÇELİLER VATAN HAİNİ, ALÇAK DEMEK İÇİN ARAR'

Kanter'in provokatif paylaşımını Twitter'dan paylaşan gazeteci Ahmet Ercanlar, bu paylaşımın FETÖ'cülerin yeni hedefinin Ali Koç olduğunu gösterdiğini belirtti.

Ercanlar, "Fenerbahçeliler seni aramaz. Ararsa tek bir şey için arar. Vatan haini, alçak demek için arar." diye yazdı.

Editör: TE Bilişim