Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve AKP kurucusu, eski AKP Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan ile oğlu AKP kurucusu, AKP Milletvekili Ali İhsan Arslan, Odatv Editörü Caner Taşpınar’ın kaleme aldığı “Damat-Fethullahçıların AKP'li Kayınpederleri” adlı kitabın toplatılmasını istedi.

Kırmızı Kedi Yayınevi’nden çıkan kitapta, İsmail Kahraman ve İhsan Arslan ile oğlu Ali İhsan Arslan, damatları üzerinden anlatılıyor.

Kitapta, Tuncay Özkan’ın Kanaltürk Televizyonu’nun başında olduğu dönemde, silahlı saldırıya uğradığı, ancak konunun üzerinin o dönemki yetkililer tarafından kapatıldığı gündeme getirildi.

Matkap dava dosyasına ulaşan Gazeteci Caner Taşpınar, kitabında iddianameye girmiş olan tüm telefon konuşmalarını ilk kez yayımladı.

Dava dosyasında İhsan Arslan ile oğlu Ali İhsan Arslan’ın dikkat çeken konuşmaları yer alıyordu.

Ayrıca, kitapta Arslan ailesinin damadı firari FETÖ’cü Mevlüt Hilmi Çınar’ın bilinmeyenleri anlatılıyor.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in sağ kolu olduğu belirtilen Mevlüt Hilmi Çınar’ın ilişkileri ilk kez “Damat-Fethullahçıların AKP'li Kayınpederleri” adlı kitapta yayımlandı.

İSMAİL KAHMARAN’IN FİRARİ DAMADI

Kitapta, kamuoyunda sık sık gündeme gelen eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın FETÖ firarisi damadı Sinan Yıldırım yer alıyor.

Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ailesini kamuoyundan uzak tuttu.

Son olarak, FETÖ soruşturması nedeniyle firar ettiği belirtilen damadı Sinan Yıldırım’la gündeme gelen İsmail Kahraman “Kişilere ait keyfiyet” deyip bu konuda konuşmamayı tercih etmişti.

Kahraman ailesi kamuoyunda hep merak konusu oldu…

İsmail Kahraman ve ailesinin bilinmeyen şirketini Odatv Editörü Caner Taşpınar, “Damat-Fethullahçıların AKP'li Kayınpederleri” adlı kitabında anlattı.

HAKARET İDDİASIYLA TOPLATMA TALEBİ

İsmail Kahraman ve İhsan Arslan ile oğlu Ali İhsan Arslan, Odatv Editörü Caner Taşpınar’ın kaleme aldığı “Damat-Fethullahçıların AKP'li Kayınpederleri” adlı kitabın toplatılmasını talep etti.

Kitabın toplatılmasının istendiği dilekçede, İsmail Kahraman ve İhsan Arslan ile oğlu Ali İhsan Arslan’a FETÖ’cü denildiği öne sürüldü.

Kitabın yazarı Caner Taşpınar, suç duyurusuna karşılık verdiği ifadede, ilgili kişilere FETÖ’cü yaftalaması yapmadığını, kamuoyunun merak ettiği damatları ve kayınpederlerinin ilişkilerine yer verdiğini belirtti.

Editör: TE Bilişim