DEMET AKALINDAN PATAVATSIZ PAYLAŞIM

Ünlü şarkıcı Demet Akalından ise olayla ilgili patavatsız bir tweet geldi. Demet Akalın: ” O kdr iri ve uzun bi kızı nasıl sığdırdın varile beton dökmek ne ya ” şeklindeki paylaşımına takipçileri tepki yağdırdı.

Takipçileri Demet Akalına “Sana göre sorun uzun, iri olması ve beton dökülmesi mi? Sence Daha kolay yollarmı tercih etmeliydi canavar?”,

“Nasıl sığdırmış? Soruya bakar mısın? Şaka gibi.” ,

“Keşke cinayetten önce seni arasaydı da abla ben işin içinden cıkamadım bana ne önerirsin deseydi böylelikle sende bu düşünceden dolayı harap etmezdin kendini”,

“Kadının öldürülmesi değil de üzerine beton dökülmesi mi tek sorun. Bu twiti atarken utanmadınız mı hiç ?”,

“Sen tanrının Patavatsızlara bir armağanısın be Aplaaa'M!!!” gibi tepkiler gösterdi.

KATİLİN İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Pınar Gültekin'in cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının ardından katil zanlısı olarak gözaltına alınan bar işletmecisi eski erkek arkadaşı C.M.A.'nın, emniyette verdiği ilk ifade ortaya çıktı. Katil zanlısının, genç kızı kendisini tehdit ettiği için öldürdüğünü öne sürdüğü belirtildi. Evli ve bir çocuk babası olan C.M.A.'nın ifadesinde, "Pınar ile ilişkimiz vardı, eşine söylerim diye sürekli tehdit ediyordu, para istiyordu. O gün de para istedi. Verecektim ama sinirlendim, tartıştık. Bir anlık öfke ile öldürdüm" dediği belirtildi.

OLAY GEÇMİŞİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz günü yalnız yaşadığı Ula ilçesinin Akyaka Mahallesi’ndeki evinden çıktı. Çıktıktan sonra uzun bir süre haber alınamadı.

Ailesi İstanbul’da yaşayan Pınar’a, ablası Sibel Gültekin telefonla ulaşamayınca paniğe kapıldıktan sonra, Sibel Gültekin ile annesi Şefika Gültekin, Muğla’ya gelerek Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı’na kayıp ihbarında bulundu. Harekete geçen jandarma ve polis ekipleri, Pınar’ı bulmak için arama çalışması başlattı. Pınar Gültekin’in, en son Akyaka Mezarlığı civarı ile Menteşe ilçe merkezindeki AVM’de görüldüğü saptandı. Bunun üzerine buralardaki tüm güvenlik kameraları mercek altına alındı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kurdukları özel ekiple çalışmalarını sürdürürken, Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi’ndeki ormanlık alanda bir kadın cesedi olduğu ihbarı geldi. Bölgeye giden ekiplerin yaptığı incelemede, cesedin 5 gündür kayıp olan Pınar Gültekin’e ait olduğu tespit edildi. Gültekin’in cenazesi, savcının incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

PINAR GÜLTEKİN KİM TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ?

Pınar Gültekin’in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüphelinin, eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı olduğu öğrenildi. Şüphelinin, bir süre önce kendisini terk eden Pınar ile yeniden birlikte olmak istediği, ancak genç kızın reddetmesi üzerine cinayeti işlediği belirlendi. Öte yandan, katil zanlısının evli ve bir çocuğu olduğu belirtildi. Yapılan araştırmalarla cinayetin detayları da ortaya çıkarken, zanlı olay günü konuşmak için otomobiline aldığı Pınar’ı kendisine ait bağ evine götürdü. Burada çıkan tartışmada döverek darbettiği Pınar, bayıldı. Avcı da genç kızı boğarak öldürdü. Zanlı jandarmadaki sorgusunda ise suçunu itiraf edip, Gültekin’in cesedini ormanlık alana götürüp, çöp varilinde yakarak üzerine beton döktüğünü söyledi.

Editör: TE Bilişim