Deprem profesöründen korkudan tir tir titretecek İstanbul açıklaması: Bu bölge cehennemin içi

Deprem profesöründen korkudan tir tir titretecek İstanbul açıklaması: Bu bölge cehennemin içi
Bilim Akademisi Kurucu Üyesi Jeofizik uzmanı Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi açıklaması geldi.

Bilim Akademisi Kurucu Üyesi jeofizik uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Avcılar’da düzenlenen ‘Deprem ve Hazırlık’ konulu panelde konuştu.

Görür, olası İstanbul depreminde kırılması beklenen fayın çok yakında olması nedeniyle, depremi konuşmak için Avcılar’ın seçilmesinin isabetli bir tercih olduğunu belirtti.

Görür, Marmara Denizi'nde kıyıdan 8-9 kilometre uzaklıktaki fayın, 20 kilometre kuzey ve güney kesiminde çok büyük etkisi olacağını belirterek Haliç'ten Silivri'ye kadar olan bölgeyi 'cehennemin içi' olarak tanımladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.