Sözcü yazarı Yılmaz Özdil bugün yayınlanan yazısında bu konuya değinerek, 66 Milyar’ın ortadan kaybolduğunu vurguladı. Bu paralarla saraylar yapıldığını iddia eden Özdil, Kızılay başkanında havuzlu köşk kiraladığını söyledi.

Prof. Dr. Naci Görür’ün Elazığ, köyleri için yaptığı projenin reddedildiğini hatırlatan Yılmaz Özdil Diyanet İşlerinin ise Bilim Bakanlığının dört katı bütçesinin olduğunu vurguladı.

40 bin ağaç kesilerek inşa edilen Cumhurbaşkanlığı Marmaris Yazlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan için yaklaşık Kırk bin ağaç kesilerek yapılan Marmaris Okluk Koyu’ndaki 'yazlık sarayın' yapının devam etmesi deprem için toplanan paraların aslında nereye harcandığının başka bir göstergesi.

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın itibardan tasarruf olmaz sözü gündemden düşmüyor.

Marmaris Okluk Koyu’ndaki 'yazlık sarayın' arakasında ise havuzlu villaların yapıldığı ve iki açık spor sahasının yapımı da tamamlanmış durumda.

Ahlat’a Cumhurbaşkanlığı köşkü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Anadolu’nun Fethi Malazgirt 1071 Anma Programı”nda Ahlat’a Cumhurbaşkanlığı köşkü yapılacağını duyurmuştu.

10 dönüm alana, 1071 metrekare oturma alanına sahip olun Köşk yapılacağı açıklanmıştı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum için özel konukevi

Öte yandan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum için 10 milyon TL’lik özel bir konukevi yapıldığını açıkladı.

Konukevinin İller Bankası Macunköy Tesisleri’nde yapılacağı ve ithal malzemelerin kullanılacağı bildirildi.

Saray meraklısı yönetimin önceliği saraylar, makam araçları ve lüks. Diğer taraftan beklenen büyük İstanbul depremi, Elazığ’da olan deprem, ve diğer sorunlar hep ikinci planda.

Editör: TE Bilişim