MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"İnsanlık çok tehlikeli bir musibetin tahribatı altındadır. Bu musubet insandan insana bulaşan virüstür. Korona virüs salgını, hayatın akışkanlığını bozmakla birlikte, siyasetten ekonomiye, sanattan spora pek çok alanda olumsuz tesirlerini göstermektedir. Bugüne kadar hiç tecrübe edilmeyen ağır bir yük insanlığın omuzlarındadır. Vahim hastalığın nerede ve ne zaman bir bedene tutunacağı belirsizliği devam etmektedir. Bize düşen telaşa kapılmamaktır. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulumuzun tavsiye ettiği kurallara riayet etmektir."

TTB KAPATILSIN!

"Sağlık bakanlığı verileri üzerinde şüphe uyandırmaya çalışanlar bize göre müfteri korosudur yalan makineleridir. Bizim sorunumuz TTB Merkez Konseyi'ne yuvalanmış bir avuç Türkiye düşmanlarıdır. Bu nedenler TTB kapatılsın diyorum. Hiç kimse niyet okuyuculuğuna niyet etmesin. CHP genel başkanı iftira tezgâhını gitsinler başka kapılarda açsınlar. TTB başkanlığına kimin seçildiğini, nasıl kötü bir maziye sahip olduğunu nihayetinde herkes görmüştür."

AZERBAYCAN AÇIKLAMASI

"Azerbaycan ile Türkiye devlet tanımı olarak ayrı olabilir ama biz bir millet gövdesinin aynı kolları, iki ayrı koç başıyız. Ankara ile Bakü Turan ülküsünün suyu aynı havzada toplanan çağlayanıdır. Acımız birdir, amacımız birdir, kanımız birdir, adımız birdir. Soydaşlarımızın derdi derdimiz, haspı haspımız, zaferi zaferimizdir. Bir kere yükselen bayrak bir daha inmeyecek diyorsak inmeyecektir. İndirmeye kalkışan bunun bedelini canıyla ödeyecektir. Ermenistan katil bir devlettir. Türk milletini düşman olarak bellemiştir. Erivan yönetimi maşadır. 1992 yılında kurulan MİNSK grubu Dağlık Karabağ sorununu çözümsüzlüğe havale etmiştir. Artık sabır taşı çatlamıştır."

"ERMENİSTAN YA KARABAĞ'DAN ÇEKİLECEK YA DA EZİLECEKTİR"

"Ermenistan'ın en iyi bildiği şey mazlumlara kurşun sıkmaktır. Ermenistan ya Karabağ'dan çekilecek ya da ezilecektir."

"Azerbaycan-Ermenistan çatışmasında ateşkes, müzakere, diplomasi gibi kandırmacalar yoluyla çözüm teklifleri şu aşamada tuzaktır, yenilgiye onaydır. Mütecaviz düşmanın beli kırılmadan askeri başarı siyaseten tasdik edilmeden kurulacak her masa tavizdir."

Editör: TE Bilişim