Dilipak, bugünki yazısında ise miting hakkında bilgiverdi ama verdiği bilgiler içinde bizzat meydanda olduğu ifadeler yoktu. Dilipak’ın twitter hesabında da meydanda olduğuna  dair bir haber yer almadı.

Çok güzel değil mi? Milleti çağır, kendin gitme!

İşte Dilipak’ın 18 Mayıs çağrısı:

“Bugün Yenikapı’da, sadece İsrail ve ABD’ye değil, onların işbirlikçilerine, “dinde reform” talepleri ile aynı cehenneme sırtlarında odun taşıyanlara da hep birlikte “hayır” diyeceğiz, inşallah!”

İşte bugünkiyazısında Yenikapı hakkında yazdıkları:

“İstanbul, dün müstesna bir gün yaşadı. Bütün yolları tıkalı, İslam İşbirliği Konferansının yapıldığı bölge ve hava alanı bağlantıları tamamen kapalı idi. Ve yüzbinlerce insan Cuma namazından sonra miting meydanına ulaşmak için yollarda idi.

Birçok kişi miting meydanına ulaşamadı. Ulaşanların bir kısmı miting meydanına giremedi.

Hem Ramazan, hem ilk Cuma ve hem de İslam İşbirliği Konferansı olunca böyle olacağı belli idi. Cuma hutbesinde zaten konu Kudüs’tü ve birçok işyeri o gün miting için, Filistinli kardeşlerine destek olmak için sokağa çıktı.

Birçok STK gün boyu miting için çağrılar yaptılar. İslam İşbirliği Konferansı için İstanbul’da bulunan devlet adamları ve Cumhur İttifakı liderleri de katılacak olunca, eline bayrağı alan meydana indi.

Bugün Türkiye’de herkes ayakta ve dünyanın gözü Türkiye’de.”

İşte bu da twitter hesabı:

Editör: TE Bilişim