26 Eylül 2021'de Tandoğan Ankara Mitinginde DSÖ sorgulanacak.

Miting için açıklama şu şekilde:

Sorularımıza Yanıt Verilmezsa Sivil İtaatsizlik Başlatacağız.

11 Eylül Maltepe mitinginde hiçbir ayrım gözetmeksizin BİR olduğumuz gösterdik. 26 Eylül Tandoğan Ankara mitinginde de BİLİM’in ne olduğunu göstereceğiz. Tandoğan’da İLİM ADAMLARI konuşacak. Uluslararası alanda konuyla ilgili bilim insanları ile telefon bağlantısı sağlanacak!

Ankara mitinginde ileri sürdüğümüz TEK iddiamız var: “SarS-Cov-2 adını verdiğiniz virüs izole edilmedi”. Yani bunlar, izole etmedikleri bir mikroba aşı yaptıklarını söylüyorlar. İzole edilmeyen mikrobun test kiti de olmaz! Ve izole edilmeyen virüsün de aşısı olmaz diyoruz! Artık sonrasın tartışmayacağız.

26 Eylül Ankara Mitingi dahil 10 gün ağırlıklı ana konumuz “izole edilmeyen virüs” olacak!..

Her gün önümüze getirilen, plandemi kapsamındaki tedbirlerin hiçbirisini dikkate almıyoruz!. Artık halk arasında Psikolojik ve psiko sosyal bunalıma yol açan hiçbir konu öncelikli konumuz olmamalı.

19 Eylül 2021 Pazar günü de 81 ilde ve KKTC’de eş zamanlı olarak illerdeki merkezi hastane önlerinde bir kişi, bir dakika saygı duruşunda bulunarak bir karanfil bırakacak ve basın açıklaması yapacak! İsteyenler destek için katılabilecek tabi ki! Basınımızı, STK’larımızı bu etkinliğie destek vermeye çağırıyoruz.

Gayemiz, DSÖ’ye Yarasa ve Konakçı nerede sorusunu sormak, unutmadığımız hatırlatmak ve dünyada bu plandemi süresince yanlış tedaviler sonucu hayatını kaybeden sağlıkçı ve insanların ardına bir dakika saygı duruşunda bulunmaktır.

Ve #DSÖYarasaNerede? Ve #DSÖKonakçısıNerede? gibi soruları gündemde tutacağız.

Eğer dünya kamuoyunun önünde ileri sürdüğümüz iddialara DSÖ’den ve Sağlık Bakanlığında gerekli cevap kamuoyuna belgeleri ile açıklanmazsa sivil itaatsizlik başlatacağız.

Hakkın ve halkın gören gözü, işiten kulağı, haykıran sesi olmayı kendileri için varlık ve meşruiyet sebebi sayan Basın-Yayın organlarının, ST’larımızın, Vakıf, Dernek, Oda ve sendikalarımızın, her görüşten insanımızın ve özellikle annelerin ve gençlerin bu mesajımızı dikkate alacaklarını biliyor ve şimdeiden kendilerine teşekkür ediyoruz.. Çünkü, 12 Eylül’ Maltepe’de yapılan mitinge eleştiriler ve baskılar tavan yaparken, 9 Eylül İzmir Athena ve 12 Eylül TKP’nin Kartal mitingleri hiç konuşulmadı! Bu süreci yakından izleyenler, bu süreçte kim kimdir, kim nerede duruyor ve kim kimin sözcülüğünü yapıyor, Bilim adamları ile Bill’in adamları kimlerdir, apaçık görmüşlerdir.

Hiç kimse, dünyada olup bitenleri görmezden, duymazdan, bilmezden gelme hakkına sahip değildir. Sözkonusu olan insanlığın ortak geleceğidir.

Önceliklik Çağrımız, Tarihin yaşayan tanıkları olarak, üzerilerine kıyamet senaryoları yazılan Z kuşağına ve onların annelerinedir. GreatReset çetesine karşı, son biyolojik insan türüne, Trans Humanizm ve NeuraLink komplosuna giden süreçte yeryüzünün bütün erdemli insanları birleşiniz ki Ananız ağlamasın. Analar ağlamasın diye sizi aramıza bekliyoruz!

Saygılarımızla

Organizasyon Komitesi Adına

Muammer Karabulut ve Abdurrahman DİLİPAK Bedri Yalçın

5gvirusplatformu Sözcüleri ABP Genel Başkanı


 

Editör: TE Bilişim