Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, son dönemde yapımcıların, oyuncuların bölüm ücretlerinde indirime gideceği yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, Düzyatan "Ülkede insanlar sıkıntıdaysa biz de fedakarlık göstereceğiz diye düşünüyorum. Sonuçta ülkenin önemli bir kısmında maddi sıkıntı yaşanıyorsa biz de kemer sıkacaksak o gereken kemeri sıkacağız" diye konuştu.

TRT'de bölüm başına 150 bin, Vakıfbank reklamlarından 6 Milyon alan, Çocuğu ABD vatandaşı olsun diye doğum için karısını ABD'deye gönderen Engin Altan Düzyatan'a yurttaşlardan sosyal medyada tepki yağdı.

İşte o tepkilerden bazıları;

Engin Altan Düzyatan kimdir?

26 Temmuz 1979 yılında İzmir'de doğmuştur. İlk olarak 2001 yılında gösterime giren Ruhsar adlı T.V. dizisinde rol alarak oyunculuğa başlayan Düzyatan, Yeditepe İstanbul, Koçum benim ve Alacakaranlık adlı dizilerle tanınmıştır.

Engin Altan Düzyatan oyuncu Hülya Koçyiğit'in damadıdır. 'Bu ülkede kimse baskı altında değil, bilakis herkes fazla özgür' diyen oyuncu Hülya Koçyiğit'in diğer damadı Ender Alkoçlar'ın işletmeciliğini yaptığı 329 oda ve 750 yatak kapasiteli 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli'e ay başında kirayı ödemediği için icra gelmişti.

Editör: TE Bilişim