Geçtiğimiz günlerde kapalı kasa araçtan kaçarken görüntüleri sosyalmedya ve basına yansıyan düzensiz göçmenler ile ilgili Zafer Partisi suç duyurusunda bulunacağını açıkladı

Zafer Partisi’nden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle;

“ Kocaeli Valiliğinin Kocaeli ili Dilovası ilçesinde 27 Afganistan uyruklu kaçak göçmenin yapılan uygulamalarda yakalandığını duyurmuştu. İlgili haberin video görüntüleri sosyal medya düştüğünde bir tır dolusu kaçak göçmen taşıyan aracın Dilovası ilçesinde yediemin otoparkına çekildiği ve aracın kapısı açıldığında 96 kaçak göçmenin olduğu video kayıtlarında mevcuttur.

Kocaeli Valiliği yapılan denetimlerde 27 Afgan uyruklu göçmen yakalamış olmasına rağmen diğer taraftan elinden kaçırdığı, Halefçi mi, selefçi mi, cihatçi mı , İşidçi mi , uyuşturucu kaçakçısı mı, ya da yeni Ayşegül vakalarının tecavüz sanığı mı? Kimler olduğunu bilmediğimiz 69 kaçak Afganlının nerede olduğu ile ilgili en ufak bir açıklama yapmamıştır. Kent sakinleri ve bölge halkı doğabilecek yeni Ayşegül vakalarından dolayı endişedir.

Biz Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığı olarak, sessiz İstilaya taşeronluk hizmeti veren insan kaçakçıları ile hukuk savaşımızı başlatmış bulunuyoruz. Bu sebeple 96 Kaçak Afganlıyı taşıyan aracın şoförü, aracın sahibi ve aracın bağlı olduğu şirkete insan kaçakçılığı işleme suçundan dolayı Kocaeli Adliyesine giderek Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurumuzu gerçekleştireceğiz.  Ülkemizde Sessiz İstilaya karşı olan tüm duyarlı vatandaşlarımızı da Pazartesi günü saat 14:00 da Kocaeli adliyesine bekliyoruz.”

Editör: TE Bilişim