Koronavirüs salgınından korunmak adına 20-65 yaş arası vatandaşlara dağıtılacak olan EPttAVM ücretsiz maske siparişi başvuru formu artık e-Devlet te olacak. Şimdi vatandaşlar e-Devlet ve EPttAVM üzerinden ücretsiz maskenin nasıl alınacağını merak eder oldular.

Dün akşam saatlerinde başlayan ve yoğun talep üzerine EPttAVM'nin çökmesine neden olan ücretsiz maske siparişinin bundan böyle kısa bir zaman içerisinde e-Devlet üzerinden gerçekleştirileceği ifade edildi. Her hafta 1 paket içerisinde yer alan 5 maske ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtılacak.

E-DEVLET ÜCRETSİZ MASKE NASIL ALINIR?

Ücretsiz maske başvuru siparişleri kısa bir zaman öncesinde dün akşamdan bu yana EPttAVM üzerinden gerçekleştiriliyordu. Ancak sisteme gelen yoğun talepler sonrasında bu işlem durduruldu ve yönlendirme e-Devlet'e çevrildi.

Açıklamada,"Değerli Vatandaşlarımız,

Yoğun ilginize teşekkür ediyoruz.

Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirebileceksiniz.

Ücretsiz maske teminine ilişkin sistem e-Devlet Kapısı üzerinden kullanıma açıldığında gerekli duyuruları sizlerle paylaşacağımızı bildirmek isteriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla" ifadeleri yer aldı.

E-DEVLET ÜCRETSİZ MASKE SİPARİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

EPTTAVM ÜCRETSİZ MASKE SİPARİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilişim