Koronavirüs salgını ile mücadelede yoğun çalışmakta olan eczacı Bilge Demir Uysal, sosyal medya hesabından yaşananlara isyan etti. Kendilerine her konuda haksızlık yapıldığını dile getiren Uysal, maske ve eldiven satarak zengin olacaklarını düşünenlere tepkilerini söyleyen Uysal, '27 bin eczaneyi kapatırsak ne yapacaksınız?' sorusu ile gündem haline geldi.

Salgın nedeniyle yaşananlara isyan eden Bilge Demir Uysal adlı eczacı, sosyal medya hesabından büyük bir ses getirecek videonun altına imzasını attı. Bu sürecin düzgün yönetilmemesinden eczacıların sorumlu tutulmasına anlam veremediğini belirten Uysal, kendilerine haksızlık yapıldığını öne sürdü.

Bu zamanda herkesin birbirine daha anlayış içerisinde yaklaşması gerektiğinin altını çizen Bilge Demir Uysal adlı eczacı, insanlara karşı yapılan haksız suçlamaların da oldukça yıpratıcı olduğundan bahsetti.

Eczacı Bilge Demir Uysal, maske ve eldiven satarak zengin olacaklarını düşünenlere tepkisini dile getirerek '27 bin eczaneyi kapatırsak ne yapacaksınız?' sorusu ile akılları karıştırdı.

Editör: TE Bilişim