Edirne'de Fabrika Yangını Paniğe Neden Oldu

Edirne'de Fabrika Yangını Paniğe Neden Oldu
Edirne'de bir fabrikada çıkan yangın, çevredeki vatandaşlar arasında paniğe yol açtı.

Edirne'nin sanayi bölgesinde yer alan bir fabrikada, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi ve alevlerin kontrol altına alınması için çalışmalar başlatıldı. Yangının büyümesiyle birlikte çevredeki binalarda da hasar meydana geldiği bildirildi.

Yangın sırasında fabrikanın içindeki bazı işçilerin tahliye edildiği öğrenilirken, olayda yaralanan olup olmadığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İtfaiye ekipleri, yangının söndürülmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Çevre güvenliği sağlanarak, olası tehlikelerin önüne geçilmeye çalışılıyor.

Fabrikanın sahibi ve yetkilileri de olayla ilgili olarak basın mensuplarına bilgi vermek üzere toplanırken, yangının çıkış sebebi hakkında soruşturma başlatıldığı ifade edildi. Edirne halkı, yaşanan bu üzücü olay karşısında endişelerini dile getiriyor.168867 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.