Ege 1946 Demokratlar Federasyonu bünyesine Manisa'nın tanınmış gazetecilerinden bir isim daha dahil oldu.

(EGEFED) Ege 1946 Demokratlar Federasyonu, Milli ve manevi değerlere sahip nesiller yetiştirmek ve 1946 ruhunu yeniden yorumlamak adına kurulmuş Federasyonunun tanıtımı ise Manisa’da kısa bir süre önce yapılmıştı. Manisa’da yakılan ateşin tüm ülkeyi aydınlatacağı, Bütün partilerin çıkış noktası olan bütün görüşlerin çıkış noktası olan bu 1946 ruhunu yeniden yorumlayarak halkımıza, ülkemize hizmet etmek istendiği kayıtlara geçmişti. (EGEFED) Ege 1946 Demokratlar Federasyonu çalışmalarına hız kesmeden devam ederken bir yandan yeni atamalarla ve federosyana yeni katılımların olduğu gözlerden kaçmadı.

Haşim Karataş Ege 1946 Demokratlar Federasyonu Siyasi İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

26 Aralık 2018 Tarihinde Federasyon resmi sosyal medya hesanından yapılan açıklama'da Ege 1946 Demokratlar Federasyonumuzun Siyasi İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Sn.Haşim Karataş atanmıştır. Kıymetli Başkanımıza ve yol arkadaşımıza başarılar diliyoruz.İfadelerine yer verildi.

Göreve atanmasıyla ilgili açıklama yapan Haşim Karataş,“Öncelikle şahsımı bu önemli göreve layık gören başta Genel Başkanımız Cansın Tunçdirek olmak üzere,(EGEFED) Ege 1946 Demokratlar Federasyonu (EGEFED) Genel Merkezi’nin değerli başkan yardımcılarına ve desteğini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerine ayrıca bütün dostlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

EGEFED) Ege 1946 Demokratlar Federasyonumuzun Siyasi İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanan Karataş konuyla ilgli yaptığı yazılı açıklamada; ''Manisa'yı ve Manisa'mızın gençlerini yakından tanıyorum. Daha öncede benzer görevlerde bulundum. 2015 yılında Turan Ocakları Kurucu İl Başkanı olarak, Manisa'da görev yaptım. Daha sonra Genel merkezimizin takdiri ile Genel Başkan Yardımcılığı'na atandım. Yaklaşık 5 yıldır devam ettirdiğim gazetecilik faliyetleri ile Manisa'nın ve Manisalıların sesini Türkiye’ye duyurmak için var gücümüzle çalışıyorum. Bundan sonrada Ege 1946 Demokratlar Federasyonu Genel Başkan yardımcısı olarak çok daha başarılı projelere imza atacağımı düşünüyorum.

Manisa'da tüm ilçelerinde özellikle Gençler ile birlik, beraberlik ve özellikle de uyum içinde çalışmaya devam edeceğimi vurgulamak istiyorum. Yeni bir yapılanma ve yeni bir kadro ile elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” İfadelerine yer verdi.


 

Editör: TE Bilişim