İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tehdit eden bir E-Posta gönderen T.G. hakkında emniyet birimlerinin 12 gün geçmesine rağmen henüz bir işlem başlatmaması kafaların karışmasına neden oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 27 Mart tarihinde bir E-Posta göndererek "Senin kanını akıtır sana içiririm!" mesajını gönderen T.G. adlı şahısın hala bulunamaması şüphe uyandırdı.

Tehditlerle dolu olan E-Posta'da "Bak İmamoğlu Ekrem denen zavallı senin kanını akıtır sana içiririm! Bunu kayıtlara geçsin diye yazıyorum istediği şekilde şikayetçi olma vs. hakkın var. Senin kanını akıtır sana içiririm! Haddini bilmeyi ya öğreniyorsun ya da o boynunu kırıp kafa derini yüzüp ayağıma paspas yapıyorum. Umarım ne kadar ciddi olduğumu anlarsın yoksa seni paramparça edeceğim. Öldüreceğim kişiye önceden haber veririm." ifadeleri yer almıştı.

Ekrem İmamoğlu

28 MART'TA ŞİKAYET EDİLDİ

İmamoğlu'nun avukatları durumu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na 28 Mart tarihinde iletmelerine rağmen aradan geçen 12 günlük sürede şahıs hakkında henüz bir işlem yapılmaması şaşkınlık yarattı. İmamoğlu'nun tehdit eden T.G. adlı şahsın Ankara'da ikamet ettiği ancak adresinde bulunamadığı daha önceden bildirilmişti.

Editör: TE Bilişim