Avukat Celal Ülgen daha sonra yaptığı açıklamada emniyetin özür dilediğini söyledi.

Müjdat Gezen’in pasaportuna el konulduğunu duyuran Avukat Celal Ülgen, “Büyük rezalet yurt dışına çıkış yasağı kaldırılan Müjdat Gezen şu anda yurt dışına çıkamıyor çünkü pasaportu iptal edilmiş. Sabiha Gökçen'de pasaportuna el konuldu ve geri dönüyor. Yurt dışında oyunu vardı. Ekip gitti Müjdat Gezen gidemedi. Pasaport iptali yargısal bir işlem değil idari bir işlemdir. Üstelik bize bildirilmeyerek büyük zarara uğramamıza neden olundu.” dedi.

EMNİYET ÖZÜR DİLEDİ

Avukat Celal Ülgen 'Yurtdışında sahneleyeceği tiyatro oyunu için bugün sabah saatlerinde havalimanına giden Müjdat Gezen'in pasaportuna el konuldu' duyurusunun ardından yeni bir paylaşım yaparak emniyetten arandıklarını ve durumun 'sistemsel arıza'dan kaynaklandığını bildirdi.

Sabah saatlerinde 'Müjdat Gezen'in yurtdışına çıkışına izin verilmedi,pasaportuna el konuldu' bilgisini paylaşan avukat Celal Ülgen yeni bir paylaşım yaparak durumun 'sistemsel arızadan kaynaklandığını bildirdi. 

Ülgen, "Evet şu anda Emniyet Müdürlüğünden aradılar. Sistemsel bir hata olduğunu ve Müjdat Gezen'in yurt dışına çıkabileceğini, pasaportunu derhal vereceklerini söylediler. Özür de dilediler. Bu nedenle Basın toplantısı iptal. Müjdat Gezen oyuna yetişmeye çalışacak." tweetini attı.

Editör: TE Bilişim