Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin kongresine katılmak için geldiği Mardin’de, AKP’lilere hitap etti.
Afrin harekatı için konuşan Erdoğan “Artık an meselesi. Afrin’e girdik giriyoruz. Sizlere her an müjdeyi verebiliriz. Teröristlerden etkisiz hale getirilenlerin sayısı 3569.” dedi.

“FETİH YAKIN”

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü; “Çok az bir zaman içinde Afrin ile ilgili müjdeyi duyacaksınız. Ne diyordum, bir gece ansızın… Neler yapmışlar, ne tüneller açmışlar. Batılıların verdiği destekle bunları yapmışlar. Bu tünellerden kamyon gidebiliyor. Bize dost görünenlerin onlara verdiği silahlar. ‘Nedir bunlar’ diye sorduğumuzda yalan bunlarda su gibi. Biz gerçekleri görüyoruz. Yalanlarınız ortada. Kasa kasa silahlar ortada. Daha bize ne yalan söylüyorsunuz. Dürüst olana can kurban. Dürüst olmayan kusura bakmasın. Afrin’e girdik giriyoruz. Artık an meselesi. Sizlere her an bu müjdeyi verebiliriz. Aldığım son rakama göre etkisiz hale gelen terörist sayısı 3569 oldu. Fetih yakın. Biz o müjdeye doğru yürüyoruz.”

Editör: TE Bilişim