AKP'nin Meclis'teki grup toplantısı esnasında Erdoğan'ın konuşma yaptığı esnada verilen arada 'Çocuklarım aç' diye seslenen vatandaşın polis tarafından gözaltına alındığı kaydedildi.

Gazeteci Ayşenur Arslan, AKP tarafından dün gerçekleştirilen grup toplantısı esnasında İdlib'den bahseden Erdoğan konuşmasına kısa bir ara vermiş ve tam bu esnada bir vatandaş, Cumhurbaşkanına seslenerek 'Çocuklarım aç, iş bulamıyorum' diyerek seslenmişti. Ancak Erdoğan bunlara aldırış etmeden konuşmasına kaldığı yerden devam etmişti. Yaşanan bu anlarda sosyal medyada büyük tepkilere neden olmuştu.

Vatandaş Gözaltında

Yandaş medya ise vatandaşın bu sözlerine sonrasında yayını keserek Erdoğan tarafından hazırlanan FETÖ videosunu ekranlarına taşımıştı. Vatandaş, Erdoğan'ın grup toplantısı esnasında çocuklarının aç olduğunu söyleyerek, 15 Temmuz'a katılmasına rağmen işinden ve gücünden olduğunu ve çocuk çocuğunun aç olduğunu belirterek kendisine yardım edilmesini talep etmişti.

Gazeteci Ayşenur Arslan ise dün AKP grup toplantısında yaşananların akabinde bu vatandaşın talimatlar doğrultusunda polis tarafından gözaltına alındığını ifade etti.

Editör: TE Bilişim