MHP İstanbul İl Başkanlığı'nın 'evet' propagandası yapmak için tertip ettiği 'Sevdamız Türkiye' programında, duvarlardaki Erdoğan posterleri dikkat çekti.

MHP İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul'daki referandum çalışmalarının startını Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nden verdi.

Erdem Karakoç ve Tayyip Erdoğan

MHP İstanbul İl Başkanlığı referandum çalışmalarına başladı. Bu kapsamda da MHP İstanbul il ve ilçe teşkilatları, ülkü ocakları üyeleri ile çok sayıda partili 'Evet' organizasyonuyla Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde bir araya geldi.

Programa MHP İstanbul Milletvekilleri Arzu Erdem ve İsmail Faruk Aksu da katıldı. MHP İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş, "Türk milliyetçiliği hareketine 48 yıl ömrünü vermiş Milliyetçi Hareket'in lideri Sayın Devlet Bahçeli anayasanın geçmesi için referandum un başarıyla sonuçlanması adına bütün Türk milliyetçilerine 'evet' vermesi gerektiğini ifade etmiştir. Biz de buradan ifade ediyoruz; 39 ilçe teşkilatımızla, ülkü ocaklarımızla ve bütün Türk milliyetçiliğine inananlarla birlikte devlet için 'evet', millet için 'evet', cumhuriyet için 'evet', Türkiye'nin bekası için 'evet'..." dedi.

Editör: TE Bilişim