Rus devlet televizyonu olan Russia 1 kanalı Erdoğan ile birlikte yanındaki bakanların Putin tarafından bekletildiği iddia edilmişti.

İdlib'de ateşkes için yapılan görüşmelerin hemen öncesinde Putin'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yanındaki bakanları 2 dakikadan fazla süre ile beklettiği Russia 1 kanalı tarafından yayımlandı. Ortaya çıkan görüntülerde Erdoğan'ın beklemekten yorularak bir yerde oturduğu anlar sosyal medyada büyük bir ses getirdi.

Beklemek veya bekletilmek

Uluslar arası görüşmelerde bu ve benzeri görüntülerin çok olduğu uzmanlar tarafından söylense de, çok beklediğimiz veya çok beklettiğimiz bir gerçek olsa da bu durum bundan sonrada olacak ve olmaya devam edecek.

Burada dikkat edilmesi gereken bu görüntülerin bu şekilde servis edilmesi ve Türk medyasının bu tür görüntülere balıklama atlaması.

Ne oldu şimdi Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı bekletildi, sizde bunu haber yaptınız, Ruslar size madalyamı takacak, yoksa siz hainliğinizlemi kalacaksınız?

Rus Basınının ikiyüzlülüğü

Rus basını daha öncede elleri kana bulaşmış Katil Esed’in görüntülerini servis etmiş, bu görüntülerde Putin’in Katil Esed’i kapıda karşılaması gösterilmişti.

Editör: TE Bilişim