Ermenistan'ın öldürdüğü 15 yaşındaki Nigar'ın fotoğrafı ortaya çıktı. Bugün onun doğum günüydü
Yayınlanma:
Güncelleme:
Ermenistan’ın Azerbaycan’ın Gence kentindeki sivillere saldırısının ardından yıkılan bir evden kimliği çıkan Nigar Esgerova adlı 15 yaşındaki kızın fotoğrafı da ortaya çıktı.
Azerbaycan'ın 30 yıldan bu yana Ermenistan'ın işgali altında bulunan topraklarını kurtarmak için başlattığı mücadele ile ilgili önceki akşam sıcak gelişmeler yaşandı.
Azerbaycan ve Ermenistan’ın Dağlık Karabağ Bölgesi’nde ateşkes için anlaştığı bildirilirken, Ermenistan’ın Azerbaycan’ın Gence kentindeki sivillere yönelik saldırılarının etkisi devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Gence’de yıkılan bir evin içinden, 15 yaşındaki kız çocuğun ait olduğu belirtilen bir kimlik çıkmıştı. Söz konusu kimliğin sahibi olan Nigar Esgerova’nın fotoğrafı da ortaya çıktı.
Saldırı sonucu hayatını kaybeden Esgerova’nın bugün doğum günü olduğu biliniyor.
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.