Ne zaman başlayacaklar diye beklerken Star yazarı Ersoy Dede, "AKP'ye oy vermem" diyenleri açık seçik olarak fetöcülükle suçladı. 

İşte Dede'nin konuyla ilgili yazsı:

Gizlenmiş FETÖ’cü provokatörler ortaya çıkmaya başladı

Son günlerde sıklıkla şöyle twitter mesajları düşüyor önüme; “… Şunu şunu yapmadığı (yahut yaptığı) için AKP’ye oy vermeyeceğim… 16 yıldır hep AKP’ye oy veriyordum artık oy moy yok..” Son sözü baştan söyleyeyim. Bu söylem net ve açık bir FETÖ söylemidir..  ‘Ama hiç eleştirmeyecek miyiz?’ falan demeyin.. Bir takım nedenlerden dolayı AK Parti’ye geçmişte oy verip, şimdi vermeyecek kimse yok mu, elbette var.. Kur’an emri değil ya.. Neticede bir siyasi tercih.. Ama bugünlerde gördüklerimiz genelikle operasyon mesajı.. Yakında ne yapacaklar onu da söyleyeyim buradan; 

1) Skandal bir takım karar ve uygulamalarla, çeşitli kurumlara güveni sorgulatacaklar (yargı, emniyet, ordu, bürokrasi, bakanlıklar vs..) 

2) Toplumun sinir uçlarına dokunan işler yapacaklar (bir Gazimizin aşağılanması, bir şehit yakınının mağdur edilmesi, bir engellinin şiddet görmesi, bir kedinin öldürülmesi, bir çocuğun istismarı gibi) 

3) ‘Erdoğan’ın etrafı kuşatıldı’ algısı yayıp, en tepede güvensizlik ortamı yaratmaya çalışacaklar.. 

Başta muhalefet partileri olmak üzere herkesin bu yabancı servis operasyonlarına karşı duyarlı olması lazım. Muhalefet kendi gündemini oluştursun, gitmesin bu operasyonların arkasından. 16 yıllık kesintisiz iktidar, muhalefet için malzeme deposu olmalı. Biraz dikkatli baksa zaten görecek. Hiç ihtiyacı yok FETÖ’ye bilmem neye.. "

Editör: TE Bilişim