Her kelimesinde trollüğünü ispat eden Asım Tüfekçi’nin alkol bağımlılığı ise gözlerden kaçmadı.

AKP TROLÜ ASIM TÜFEKÇİ

AKP trolü Asım Tüfekçi Eski MHP İl başkanı Mustafa Şatıroğlu Habererk yazarlarından ve FETÖ Çatı davasının açılmasına ön ayak olan FETÖ mücadelesi ile tanınan Selim Çoraklı’nın “İktidara Musallat Olan Kılıç” yazısını paylaştı. 
Şatıroğlu’nun yaptığı paylaşımın yorum bölümüne AKP trolü Asım Tüfekçi bugüne kadar hiç duyulmamış bir yorum yaptı. 

AKP trolü Asım Tüfekçi yorumunda “Mustafa abi, paylaştığın bu yazı FETÖ’cü Haber erk sitesinden. Bilmeden vatan haini şerefsizlerin değirmenine su taşıyorsun abi.” ifadelerini kullandı.

Mustafa Şatıroğlu ise cevap olarak “Yazılanların doğruluk payı yok mu? Kaldı ki site sahiplerini de yazarı da tanıyorum...Uyarmaktan zarar gelmez.. Herkes kendine gelmeli nerede hatamız var diye sormalı. İstanbul bir zirzop'a nasıl teslim edildi? Bunun hesabı sorulmalı hata nerede eksik olan ne var sormak gerek tedbir almak gerekir... Allah korusun iktidar elden giderse sebebini yine FETÖ’cü lere mi bağlayacaksın..!?” dedi.

Tartışmaya dahil olan Habererk yazarı Selim Çoraklı taşı gediğine koyarak “Asım Tüfekçi Habererk sitesi FETÖ’cü ise  sen de ib..sin, nasıl böyle bir alçak iftirayı atıyorsun, o yazıyı yazan benim ve 1999’dan beri FETÖ ile mücadelenin sembol isimlerindenim.” dedi.

AKP trolü Asım Tüfekçi kendince cahil bir şekilde cevap vermesine rağmen Selim Çoraklı’nın ithamını kabul etmiş oldu.

SEDAT PEKER DEĞİL  “SEDAT TEKER”

Öte yandan AKP trolü Asım Tüfekçi yaptığı paylaşımlarda hem muhalefete hem de son günlerde yaptığı açıklamalarla AKP’yi sarsan Sedat Peker’e “Teker” diye lakap taktı.

AKP trolü Asım Tüfekçi paylaşımında “İpleri Türkiye düşmanlarının elinde olan Sedat TEKER'in açıklamalarından medet umanların alayı embesildir.” dedi.

MARKET KUYRUĞUNDAKİLERE “HAYVAN BENZETMESİ”

Ayrıca AKP trolü Asım Tüfekçi markette kuyruk bekleyen vatandaşlara “hayvan" demesi ise gözlerden kaçmadı. 
AKP trolü Asım Tüfekçi  “Bu maskesiz ve beyinsiz güruh, gördün mü lan, dün gece televizyona çıkmışım diye hava da atarlar. Aferin, çok iyi bok yediniz beyinsizler!!! Bu beyinsizlere karantina filan da sökmez. Bu hayvanları bir adaya doldurup, günde bir defa helikopterden yiyecek atacaksın. Yiyecekleri almak için aşağıda birbirlerini yesin hayvanlar.” ifadelerini kullandı.

AKP TROLÜ ASIM TÜFEKÇİ ALKOLİK ÇIKTI

AKP trolü Asım Tüfekçi CHP için yazdıklarının yanı sıra kendisinin ne denli süper bir alkolik olduğunun kanıtladı.

AKP trolü Asım Tüfekçi bir paylaşımında “Vatana alenen ihanet eden CHP, piyizcidir, rüşvetçidir, alemcidir, hırsızdır, yalancıdır, şer odaklarının emrindedir, tecavüzcüdür.” dedi.

AKP trolü Asım Tüfekçi yaptığı diğer bir paylaşımda ise ne kadar çok votka içtiğini ispatlamaya çalışarak “Kırım da dostlarımla öğlen yemeği. Özbek pilavı, salata ve votka. Yarım saatte 250 mg votkayı mideye indirdim. Masa dağıldı Lütfi abi. Abdullah, kardeşi ve gene Tatar bir arkadaşla Abdullah’ın mekanında, Abdullah’ın yaş gününü kutladık.” demesi tuhaf bir görüntü oluşturdu.

ÖNÜNE GELEN FETÖ’CÜ YAKIŞTIRMASI

Öte yandan Haber sitesinden, Siyasetçiye, futbolcudan, hakeme kadar önüne gelen her kese FETÖ damgası vuran AKP trolü Asım Tüfekçi’nin bir dönem FETÖ ile ilgisi olduğu iddia edilen Ülker Grubunda Rusya ve Kırım dispirütörlüğünü  yapması garip olduğu gibi ayrıca oldukça ironik karşılandı.

İ.MELİH GÖKÇEK ONU TAKİP EDİYOR

AKP trolü Asım Tüfekçi’nin twitter hesabını ise devrik Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek’in takip etmesi ise gözlerden kaçmadı. 

AKP trolü Asım Tüfekçi’nin twitter hesabında 88 kişiyi takip etmesi 28 takipçisi olması ve bu 28 kişiden birinin de devrik Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek olması hayli ilginç karşılandı.

İ.Melih Gökçek’in twitter’da  4 Milyon 184 bin 723 kişi takip ediyor.

Editör: TE Bilişim