İYİ Parti’de sular durulmak bilmiyor. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu ileri süren İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ’ın gündeme bomba gibi düşen açıklamaları sıcaklığını korurken, Özdağ bu kez yeni anayasa tartışmalarını gündeme getirmişti. Özdağ’ın, İYİ Parti’nin CHP, HDP ve Saadet Partisi'yle birlikte bir anayasa taslağı üzerinde çalıştığını açıklaması yeni bir tartışma konusu olmuş ve bu olay Türkiye’nin gündemine oturuştu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise bu iddiaları yalanlamıştı.

Bu kez ortalığı karıştıracak bir iddia eski bir İYİ Partiliden geldi. İYİ Parti’nin kuruluşunda yer alan Medyadan Sorumlu eski Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya, hodri meydan dedi. Partisinden istifa eden Taşkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İYİ Parti’nin kurmaylarına meydan okudu.

İYİ Parti cephesinden gelen yeni anayasa görüşmeleriyle ilgili iddialara yalanlayan açıklamalara tepki gösteren Taşkaya, “Buradan İyi Parti’nin palavracı kurmaylarına sesleniyorum! Gizlice Anayasa Hazırladığınız yalansa beni savcılığa verin. Ses kayıtlarını ve daha vahim olan şeyleri yüce Türk mahkemelerine vermekten ve maskelerinizi düşürmekten şeref duyarım. Kolpacılar... Anayasa konusunda yalan söylen O..Ç’dur. Nokta” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim