Gazeteci ve yazar Esra Elönü'nün babası Şaban Elönü'nün Umre dönüşünde hayatını kaybetmesi corona virüs şüphelerini daha da güçlendirdi. İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesindeki evinde hayatını kaybeden Elönü'nün Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından incelmeye alındığı kaydedildi.

Umre'den dönüşlerin başladığı şu günlerde gazeteci yazar Esra Elönü'nün babasının da sabah saatlerinde Gaziosmanpaşa'daki evinde hayatını kaybetmesi Sağlık Bakanlığı'nı hemen harekete geçirdi.

Ölüm Nedeni Corona Virüs Mü?

Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü, sabah saatlerinde Gaziosmanpaşa'daki evinde canından olmuştu. Gaziosmanpaşa Merkez Camii emekli imamlarından olan Şaban Elönü'nün Umre dönüşünde hayatını kaybetmesi corona virüse yakalanma riskini daha da arttırdı.

Elönü'nün Umre dönüşü sonrasında grip belirtileri taşıdığı ve onun haricinde de herhangi bir rahatsızlığının bulunmadığı kaydedildi. Son olarak geçen hafta Umre'den dönen bir yolcuda da corona virüse rastlanılmasının akabinde Umre'den gelenler Ankara ve Konya'daki öğrenci yurtlarında karantina altına alındılar.

Editör: TE Bilişim