MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya hesabın Altaylı’yı “ti”ye alacak şekilde paylaşımlarda bulundu.

Enginyurt paylaşımında şu ifadelere yer verdi “Fatih Altaylı denilen zavallı, beni mahkemeye vermiş.

Fatih Altaylı mahkemeye geliyorum. Serap Çil dosyasını da yanıma aldım, golf sopasını da delil olarak göstereceğim.

Aldığın hediyeler, attığın iftiralar, genç bir kıza yaptıklarını da anlatacağım.

Gel fatihim gel! Seni bekliyorum.” dedi.

Paylaşımda dikkat çeken husus ise Serap Çil’in adının geçmesi oldu.

Bilindiği gibi Fatih Altaylı’nın bir dönem ilişkisi olduğu iddia edilen Serap Çil’i golf sopasıyla dövdürdü öne sürülmüştü.

Fatih Altaylı, Serap Çil'e 2011 yılında şantaj davası açmıştı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı kendisini tehdit eden MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'a bir yazısında cevap vermişti.

Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda "İnanç vergisi alınsın" başlıklı yazısına atıfta bulunarak "Fatih Altaylı denen zavallı, gördüğüm ilk yerde düşman muamelesi göreceksin" diyerek Altaylı'ya sert tepki göstermişti.

"Altaylı yine kaşınmışsın. Küfür, hakaret, senin için iltifat yerine geçiyor. Sinsi bir şekil de, dinsizlik propagandası yapıyorsun. Azdınız, kudurdunuz" gibi cümleler kuran Cemal Enginyurt, bir sonraki tweetinde ise "Fatih Altaylı, yarın ki yazında cenazemi camiden kaldırmayın diye vasiyet et. Aksi halde, senin için hoş olmaz. Seni en iyisi yaksınlar. Toprağa bile pislik bulaştırırsın" demişti.

Habertürk kanalını da protesto eden Enginyurt, "Turgay Ciner sen ve senin başıboş havlayan itinden tiksindik. Ülkücü düşmanlığı size bir şey kazandırmaz" gibi ifadeler kullanmıştı.

Cemal Enginyurt'un da Fatih Altaylı'yı tehdit etmesinin ardından ünlü gazeteciden bir açıklama daha geldi.

Fatih Altaylı Cemal Enginyurt hakkında da dava açacağını ifade ederek, "Tehdit, hakaret ve hedef gösterme öyle kolay işler değil. Herkes haddini bilecek" demişti.

Editör: TE Bilişim