Yavaş, ''Genel Sağlık Sigorta primlerini yapılandırmayan ve Ankara’da yaşayıp belediyemize başvuranların GSS primlerini, yeni kararname çıkana kadar ödemeye başlıyoruz'' ifadelerini kullanmıştı.

Erbakan'dan Mansur Yavaş'a EYT teşekkürü

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Emeklilikte Yaşa Takılanlar Marmara Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak'ın öncülüğünde 23 ilin EYT dernekleri başkanları ile zoom üzerinden bir araya geldi, sorunlarını dinledi.

Sosyal medya hesabından seçimden önce emeklilikte yaşa takılanların yanında olacaklarına dair sözünü EYT'lilerin GSS primlerini yatırmaya başlayarak tutan Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı da tebrik eden Erbakan, " A partisi B partisi kimin yaptığı önemli değil. Önemli olan milletin derdine derman olmaktır. Bu minvalde Mansur Bey'i tebrik ediyoruz." şeklinde konuştu.

Program sonunda EYT'lilerin muhalefet liderlerini aynı programda birleştirme davetine memnuniyetle katılacaklarını belirten Erbakan EYT'lilerin sesini duyurmak için ellerinden gelen ne varsa yapacaklarını belirtti.

Editör: TE Bilişim