Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapan Akşener, "Kurultayda aday olmama kararım kesindir" ifadelerini kullandı. Fatih Portakal "İsteneni veremedi koltuğu bırakması doğal." ifadesi sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşuldu.

"BAŞARILI SONUÇLAR İÇİN İLK ADIM OLACAK"

Akşener, "Partimizin yoluna yeni bir yönetim ile devam etmesinin, hem partimizin kurumsallaşma sürecini tamamlayabilmesi, hem de önümüzdeki yerel seçimlerde geleceğinden emin olduğum başarılı sonuçlar için önemli bir ilk adım olduğu kanaatindeyim." dedi.

"İSTENENİ VEREMEDİ KOLTUĞU BIRAKMASI DOĞAL"

Akşener'in kararına ünlü spiker Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Portakal, "Türkiye siyasetinde eşine az rastlanır karar MeralAkşener'in kesin dille aday olmayacağını açıklaması.Senaryosu önceden yazılmış hamle değilse doğru yapmış! İsteneni veremedi, koltuğu bırakması doğal; yapabilen gelsin anlayışı. Başarısızlığını göremeyen başka siyasilere yanıt gibi" yazdı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA MESAJ GÖNDERDİ

Portakal'ın tweetindeki son cümle ise Kemal Kılıçdaroğlu'na mesaj gönderiyor olarak algılandı. Portakal, "Başarısızlığını göremeyen başka siyasilere yanıt gibi" yazdı.

Editör: TE Bilişim