FETÖ'nün kapatılan Zaman gazetesinde muhabir olan firari Ahmet Dönmez, kişisel web sitesinde kaleme aldığı yazısında, önce Ergenekon ve Balyoz kumpaslarına destek verdi, sonra FETÖ içindeki kavga nedeniyle davaların seyrinin değiştiğini öne sürdü.

Firari FETÖ’cü Ahmet Dönmez yazısında büyük bir itirafta bulundu.

“Biliyorsunuz, o soruşturmaların bazılarında ‘sahte’ olduğu iddia edilen dijital deliller vardı” diyen Dönmez şunları yazdı:

“Cemaat içi kaynaklardan topladığım bilgilere göre bu iddiaların çoğu aslında doğruydu. Yani gerçekten de sahte deliller hazırlanmıştı. Bunu bizzat o sahtecilik işlerinde kullanılan kişilerin anlatımından biliyorum. Şöyle ki…  Özellikle Ergenekon sonrası farklı soruşturmalarla operasyonlar genişlemişti. Bilhassa Balyoz, Fuhuş ve Askeri Casusluk soruşturmalarında sahte dijital deliller kullanıldığı kabul ediliyor.”

“CEMAAT’İN TEPE NOKTALARINDA HERKES BİLİYOR BUNU”

Ahmet Dönmez “Cemaat’in tepe noktalarında bilmesi gereken herkes biliyor bunu” diyerek FETÖ kumpasını şöyle açıkladı:

“İzah da edemiyorlar. Bazıları kendilerine de yalan söylendiğini ve durumu sonradan öğrendiklerini ama işin işten geçtiğini savunuyor. Bazıları da ‘Bu şer cephesi ile başka türlü mücadele edilemezdi. Bu bir savaş. Savaş halinde bunlar oluyor maalesef’ tezine sarılıyor. Ama şimdi aynı silah Cemaat’e karşı kullanılıyor.”

Editör: TE Bilişim