İstanbul 5 Nolu Türk Eğitim Sen şube Başkanı Halil Koçoğlu’ndan Memur Sen’e sert tepki gösterdi.

Koçoğlu’nun açıklaması şu şekilde:

“Memur Senin sözde il temsilcisi “2014 de FETÖ temizliği yaptıklarını iddia etmiş, Ey!! memnun senin başı; 2014’te hangi sıfatla ve ne temizliği yaptığınızı bilmiyorum ama sırf TÜRK EĞİTİM SEN Üyesi olduğu için binlerce vatansever, Ülkücü, Türk milliyetçisi, MHP’ye gönül vermiş okul müdürleri mülakat kumpasıyla ilçe müdürleri ve şube müdürlerinden oluşturulan tetikçi komisyon marifetiyle görevlerinden alındılar. Sözüm ona bu komisyonun marifetleri!! Mahkeme kayıtları ile de sabittir.

Daha düne kadar Makbule’ye beraber kaşık sallayanlar, hala kamuda kalmış bir takım FETÖ artıkları, o dönemde hocaefendinizin!? Sendikası ile bir olanlar;

Şimdi kalkmışlar, Hakları gasp edilen Ülkücü/Türk Milliyetçisi, Türk Eğitim Sen üyesi okul müdürlerini FETÖ’yle itham etmekteler. Bu tek anlamı ile hadsizlik, suç bastıma, rol çalma, İtibar suikastıdır.

Türk Eğitim Sen’in değerli mensuplarını değil FETÖ ile hiçbir illegal örgütle ilişkilendirmek kimsenin ne cüreti ne de haddinedir.

Bu bağnazlıkla ilgili kerameti kendinden menkul kişi ve kişiler hakkında hukuki sürecin başlatıldığı kamuoyuna duyurulur.

Ya DEVLET Başa Ya kuzgun Leşe...”

Editör: TE Bilişim