Her şey Saadet Partili Ali Aktaş’ın “Fethullahçıları hiç devrilmeyecek sanıyordun; Türkçe olimpiyatlarına koşuyor, maklubeye kaşık salıyordun, Erdoğan Gülen'i yurda çağırdığında muhalif gazetelerde olimpiyat haberi çıkmasını Gülen'in döneceği korkusuna bağlayacak kadar güçlerine tapıyordun. Bittiler. AKP de bitecek” demesiyle başladı.

Süleyman Özışık bu paylaşıma "Ney ney?. Yarın Saadet Partisi iktidar olduğunda mı? Yüzde 07.00 ile mi Ali Aktaş? Bak abartıyorum sanma. Ben bile iktidara gelirim ama siz gelemezsiniz. Sizden olsa olsa kullanışlı parti olur. Onu da CHP çok iyi yapıyor.” dedi.

Paylaşımına devam eden Özışık “Ha bu arada.. Fetullah bitmeyecek sanıyordun diyorsun ya. Sizin ve sahibiniz CHP'nin direnişine rağmen Fetullahçıları da biz bitirdik. Siz şimdi içeride mağdurlar var diyorsunuz. Bizimki cemaat sevdasıydı, sizinki namussuz Fetö aşkı. Arada fark var” dedi. Saadet Partisi Genel başkanı Temel Karamollaoğlu’nun bir sözünü paylaştı.

Saadet Parti’li Ali Aktaş şöyle cevap verdi "Bizimki Cemaat sevdasıydı" diyor ve bizi FETÖcü olmakla suçluyor. Bütün eski cemaatçilerin yaptığı gibi. Hüseyin Gülerce bir, Süleyman Özışık iki. Kimin geçmişi şaibeli ise en çok o bağırır. Unutma ki suçlunun sesi çok çıkar, hem zaten yaşın da benden büyük, one minute.”

Öte yandan bu paylaşımların altına çok sayıda kullanıcı yorum yaparak Süleyman Özışık’ın terörist Fetullah Gülen’le iligli Özışık’ın sözlerini paylaştı.

Özellikle Özışık’ın “Fetullahçıları da biz bitirdik” paylaşımına çok sayıda yorum geldiği görüldü.

Editör: TE Bilişim