Fuat Avni’nin son paylaşımı 20 Temmuz 2016'da yaparak  “Korku ve endişeye kapılmayın. Korkması ve titremesi gerekenler belli, onların günleri sayılı.” oldu..

Fuat Avni 17 Temmuz 2016'da 15 Temmuz darbe girişiminden iki gün sonra bir seri twet attı. Son twetini 20 Temmuz'da atan Fuat Avni hesabı hala aktif.

KAPATMA KARARINI İYİ PARTİ DANIŞMANI ALDIRDI

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Ümit Özdağ'ın danışmanı Ast Bilişim Güvenlik & Ast Kriminal  Genel Müdürü ve  Adli Bilişim Uzmanı Adem Taşkaya Fuat Avni hesabına  kapatma kararı aldırdı.

Adem Taşkaya yaptığı açıklamada "2.5 Milyondan fazla takipçisi olan @fuatavni_f Twitter hesabı hala aktif ama kullanılmıyor.Bu hesabı kapatma kararı aldırdım.FETÖ ile mücadele yapılacaksa,en büyük casusluk faaliyetlerini yapan ve haber veren bu hesabı psikolojik olarak  kapattırmanız gerekir.Mücadele her alanda devam etmeli.Ama Türkiye’de temsilcilikleri olan Facebook,Twitter,Google gibi firmalar TC. devletinin verdiği kapatma kararlarını uygulamamakta,HTTPS uzantısından dolayı keyfi davranmaktadırlar.Bu bir güvenlik sorunudur.İstanbul'da Boğaz’a nazır Villalarda oturan bu avukatlar neyi temsil etmektedirler?
 Devlet bir an önce DGM(DEVLET GÜVENLİK MAHKEMELERİ)’ni yeniden kurmalıdır.Bu firmalar eğer bu casusluk hesaplarını kapatmıyorsa o zamanda Devlet’in interneti yavaşlatmasına bir şey demeyeceksiniz.Twitter,Facebook ve Google Türkiye’den büyük değildir..."
dedi.

İşte Fuat Avni'nin son paylaşımları;


 

Editör: TE Bilişim