Ülkemizde ilk koronavirüs vakasına rastlanmasının ardından hafta sonunda Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan derbinin ertelenmesi ya da seyircisiz oynanması gündeme geldi. Bu konuda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu bazı açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanı tarafından gece yapılan son dakika açıklamasında ülkemizde ilk koronavirüs vakasına rastlanıldığı olayı kesinlik kazanırken dikkatler şimdi hafta sonunda Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan derbiye çevrildi. İtalya'da koronavirüs nedeni ile maçların seyircisiz oynanması yönünde kesin talimatlar alınırken hafta sonunda da derbinin ertelenmesi ya da seyircisiz oynanacağı iddiaları spor basınında ilk sırada yer aldı.

Galatasaray Beşiktaş Derbisi Ertelenecek Mi?

Mehmet Muharrem Kasapoğlu ilk açıklamasında liglerin şu an için ertelenmesinin söz konusu olmayacağını ve hafta sonunda da Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan derbinin seyircisiz olmayacağını söyledi.

Konu hakkında incelemelere devam ettiklerini belirten Kasapoğlu, olumsuz görülen durumlarda sürenin uzayabileceğini ve an be an takipte olduklarını kaydederek liglerin şu an da ertelenmesinin söz konusu olmadığını da dile getirdi.

Editör: TE Bilişim