Şartlar

*Bankalardan kredi alabilmek ve hemen onaylı limitinizi görmek istiyorsanız banka politikalarına uygun müşteri olmanız gerekmektedir. Bu politikalar şu şekilde istenmektedir.

*Kredi başvurusu yapacak olan kişinin TC vatandaşı olması ve 18 yaşından büyük olması gerekmektedir.

*Gelir belgesiz kredi alacak müşterinin kredi notu en az 1300 ve üzerinde olması gerekmektedir.

*Kişinin en az 1 kredi kartı kullanıyor olması gerekmektedir. Kredi kartı kullanımını da düzenli ödemeler ile yapmanız gerekmektedir.

*Kredi başvurusu yapacak olan kişinin banka sicili düzgün olmalı ve bankalardan dolayı icralık ve avukatlık bir durumu olmaması gerekiyor. Ayrıca başvuru yapacak olan kişinin çok başvuru yapmamış olması şartı da vardır.

Enpara.com 

İlk olarak sizlere dijital banka olan enpara.com bankasından bahsedeceğiz. Sizde bu bankadan hemen kredi ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Bankanın şubesi olmadığı için tüm bankacılık işlemleri internet üzerinden yapılmaktadır. Eğer bu bankanın müşterisi iseniz bankanın internet bankacılığına girip 25.000 TL kredi başvurusu yapabilir ve onay alırsanız bankaya gitmeden kredinizi kullanabilirsiniz. Müşteri değilseniz de internet sitesine girerek hemen kredi başvurusunu yapabiliyorsunuz.

QNB Finansbank Gelir Belgesiz 25.000 TL Kredi

Eğer kredinizi bankadan kullanmak istiyorsanız da QNB Finansbank üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Gelir belgesiz kredilerde öncü olan bu bankadan TC kimlik numaranızı 5030’a mesaj atarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptığınızda banka şartlarına uygun olan müşteriler hemen onay alabilirler. Onay aldığınız krediyi banka şubesine giderek kimlikle kullanabilirsiniz.

Aktifbank 25.000 TL Kredi Başvurusu

Kredi notu düşük olan kişiler Aktifbank Nkolay kredi başvurusu yapabilirler. Bu bankada 25.000 TL krediyi 60 ay vadeye kadar anında onaylamaktadır. Eğer kredi notunuz yüzünden kredi alamıyorsanız Kredi yazıp TC KİMLİK numaranızı 3050’ye mesaj atarsanız bu bankadan kredi başvurusu yapmış olacaksınız. Banka kredi onayı aldığınızda sizi genel müdürlükten arayacaklar ve ev adresinizde kredinizi kullandıracaklardır. Ayrıca internet sitesine girerek de kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bankanın şubesi olmadığı için tüm işlemler online olarak yapılmaktadır.

Editör: TE Bilişim