Ekrem Kerem Oktay üzerinden TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun hedef alınması gözlerden kaçmadı.

İ.Melih Gökçek’in Beyaz TV’sinde sabah saatlerinde yayınlanan Türker Akıncı’nın sunduğu Ortak Akıl programını yorumcu olarak katılan milletin tepkisini çekmiş, gazetelerden kovulmuş, Rasim Ozan Kütahyalı Gökçek’in Beyaz TV’si ile yeniden piyasaya çıktı.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na yapılan düşmanlıkta kamuoyu oluşturmak için danışmanı aynı zamanda CHP Parti Meclis Üyesi olan Ekrem Kerem Oktay’ın adının kullanılması ve yaptığı paylaşımların kullanılması dikkatleri çekti.

Rasim Ozan Kütahyalı’nın tekrar TV’ye çıkarmak için her fırsatı değerlendiren TV yönetimi zaman zaman bu metodu kullandığı bilinen bir gerçek.

Beyaz TV TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve CHP Parti Meclis Üyesi olan Ekrem Kerem Oktay  için ne diyor?

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun Danışmanı Ekrem Kerem Oktay, attığı twitlerle Türkiye'nin koronavirüs elde ettiği başarıları küçümsemekle kalmadı üzerine hakaretler yağdırdığı iddia edildi.

Beyaz TV, Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun Danışmanı Ekrem Kerem Oktay’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı da çirkin sözlerle eleştirdiğini ve dalga geçtiğini iddia etti. 

Öte yandan devrik ABB Başkanı Melih Gökçek ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu hedef aldı.

Ekrem Kerem Oktay'ın tweetlerinin ekran görüntüsünü paylaşan Gökçek, "Hisarcıklı içinden geçenleri Ekrem'e mi söylettiriyor" dedi.

Gökçek, ayrıca, "Rifat Hısarcıklı bu adam senin başdanışmanın... Sen bu adamın bu twitleri atmasına göz yumuyorsun, sorumlu kim" diye belirtti.

Editör: TE Bilişim