Espirili yorumları ile Melih Gökçek'i ti'ye alan Kılıç, Gökçek'in Ankara’daki otoparkları SOS vakfına verdiğini itiraf ettirdi. 

İşte o paylaşımlar.

Gökçek “SOS vakfı Mansur Yavaş ve Bel.personelinin tahrif ederek medyaya SOS hakkında dağıttığı bilgileri çok detaylı açıklamış. Tam 8 konuda yalan söylemişsiniz. Zerre utanması olan özür diler. Attığınız pislikte boğuldunuz mu? Yavaş sen,Sos vakfının 1/10’u kadar yardım yaptın mı?” paylaşımda bulundu.

Ülkücü gazeteci Muharrem Kılıç bu payşıma karşılık “Bırak bu ayakları. Otoparkları bu vakfa verdin mi? Vermedin mi? Gayet açık bir soru.” dedi.

Gökçek ise bu soruya Muharrem Kılıç’ı etiketleyerek “Koçum ayakçı sizin aranızdan çıkar.  SOS’un açıklamasını oku.  SOS’un gelirlerini 20/30 kat yüksek göstermek iftira atmaktır. SOS’un yaptığı yardımları Yavaş 9 ayda yapabildi mi? Vakfın gelirlerini cebine atanlar alçaktır, ama bunu iddia eden,ima edip ispat etmeyende alçaktır.” şeklinde cevap verdi.

Muharrem Kılıç bu cevaba “Yani otoparkları o vakfa verdin. Başgann sahi seni neden görevden aldılar? Bir bilgin var mı?” dedi.

Daha sonra Muharrem Kılıç, Mustafa Tuna’nın iddialarını sorunca Melih Gökçek, Muharrem Kılıç’ı engelledi.

Kılıç, “Başgann şu Mustafa Tuna'nın hafriyat dosyasını da açalım mı? Ne dersin?" diye cevap yazınca Gökçek, Kılıç'ı engelledi..


 

Editör: TE Bilişim