Gönül Elçileri Uluslararası Farkındalık ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunmak için girişimlere başlıyor. Derneğin Genel Başkan Yardımcısı Serhat Yıldırım'ın yaptığı açıklamada; ''Derneğimiz mağdur ve mazlum ailelerin sorunlarının garantörü olmaya devam edecek. Amacımız tek bir mazlum feryadı kalmayana denk bu olusumlara destek vermek. Şimdiye kadar benı yanlız bırakmayan ve bu hususta desteklerini esirgemeyen aileme, arkadaşlarıma ve dernek yönetim kurulumuza teşekkür ederim'' dedi.

2019'da Uygur kardeşlerimize yardım etmişlerdi

Gönül Elçileri Uluslararası Farkındalık ve Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak 2019 Yılı Uluslararası faaliyet kapsamında Doğu Türkistan ve Irak Türkmenlerinin sosyal haklarını savunmak ve ihtiyaçlarını gidermek maksadı ile ilgili kurumlarımız ile başlatmış olduğumuz kampanyanın etapları gerçekleştirmişti.

3 Etapta belirlenen 50 ailenin ihtiyaçları olan mobilya,bez,mama ve gıda yardımları sahiplerine teslim edilmişti. 4.Etapta 50 ailenin daha barınma ve sağlık ihtiyaçlarını gidermek maksadı ile ilgili kampanya başlatmışlardı. 

Editör: TE Bilişim