Ahbap Derneği Başkanı olan ünlü sanatçı Haluk Levent, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına 30 bin lira bağışta bulunduğunu söyledi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Levent'e bazı kesimler ise tepki gösterdi.

Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent'te Erdoğan tarafından başlatılan kampanyaya destekte bulunduğunu söyledi. Levent paylaşımında, "Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız böyle bir kampanya açıkladı. Ben her gün yardımları koordine eden Ahbap Derneği Genel Başkanı olarak madem devletin en büyük temsilcisi Sayın Cumhurbaşkanımız böyle bir çağrı yapmış ben de çağrıya cevap verdim. Çünkü insanlar devamlı bizleri devlet kurumlarıyla yarıştırıyorlar halbuki dünyanın en iyi yönetilen devletlerinde dahi sivil toplum kuruluşları vardır. Onlar da bir şeyler yapmaya çalışır. Bizler de bunları yapmaya çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız istemiş bizler de destekleyeceğiz. Bu nedenle kampanyaya şahsım olarak 30 bin lira destekte bulundum." ifadelerini kullandı.

Oldukça zor günler geçirdiklerini ve böylesine anlamlı bir kampanyaya sessiz kalamayacaklarını belirten Levent, diğer sanatçı ve spor camiasından da destek istedi.

Editör: TE Bilişim