“Şehsuvaroğlu’nu tanıyorum. Olsa olsa Bahçeli fobisi nedeniyle İP’ye sarılmış olabileceğini diye düşünüyorum.” diyen Öztürk, Şehsuvaroğlu’nu görünce bunun sebebini soracağını, onun da  muhtemelen, “Sen anlamazsın” diyeceğini kaydetti.

Biz de Şehsuvaroğlu’nu tanıyorsak Hasan Öztürk’le karşılaştığında aralarındaki konuşma şöyle olacaktır:

“Lütfü sen niye Millet İttifakı’ndasın?

“Hasan, sen niye değilsin?”

Öztürk’ün Şehsuvaroğlu’nu hedef alan yazısı şöyle:

“İyi Parti (İP) listelerinde ise beni hayli şaşırtan isimlerin olacağı konuşuluyor. Bunlardan ilki Lütfi Şahsuvaroğlu, ikincisi kapkaranlık bir suikast kurbanı Necip Hablemitoğlu’nun eşi Şengül Hablemitoğlu.

Yazarlar Birliği Başkanlığı yapmış, Türk milliyetçiliği üzerine kafa yormuş emek vermiş çile çekmiş bir isim olan Lütfi Şahsuvaroğlu’nu tanıdığımı sanıyorum. Tanıdığım bu ismin nasıl olup da İP saflarında siyaset yapmayı düşündüğünü ise anlamış değilim. Olsa olsa Bahçeli fobisi nedeniyle İP’ye sarılmış olabilir diye düşünüyorum.

Lütfi Şahsuvaroğlu’nun ismini İP adayı adayı olarak görünce rahmetli Şükrü Karaca ağabeyi hatırladım.

En son Esenboğa Havalimanı’nda görmüştüm. Ayaküstü “Abi ne işin var Kılıçdaroğlu’nun yanında” demiştim. O da “Orada olmayacağım da nerede olacağım” diyerek sırtımı sıvazlamıştı. İçten içe benimle dalgasını geçmişti. “Sen anlamazsın” edasındaydı.

Şimdi de Lütfi Şahsuvaroğlu’nu görsem aynı soruyu soracağım. Muhtemel ki aynı eda ve aynı tavırda bir cevap verecek. Ama ben yine de bu işten bir şey anlamış değilim. Kayıtlara geçsin isterim.”

Editör: TE Bilişim