Hatay Valiliği önünde çocuklarım aç diyerek iş isteyen bir baba yürekleri dağladı. Uzunca bir süredir iş aradığı gözlemlenen baba Adem Yarıcı herkesin gözleri önünde bir anda kendisini ateşe verdi. Valilik ise bir müddet sonunda babanın kalp krizinden hayatını kaybettiğini söyledi.

Sabah saatlerinde Hatay Valiliği önünde yaşanan acı olayda bir baba işsiz olduğunu söyleyerek kendisini herkesin bakışları arasında bir anda ateşe verdi. Yangın tüpleri ile olaya müdahale edildikten sonra valilik babanın hastaneye sevk edildiğini ancak kurtarılmadığını ifade etti.

Baba Hayatını Kaybetti

Hatay Valiliği önüne gelen baba Adem Yarıcı, çocuklarının aç olduğunu ve iş aradığını söyledikten sonra kendisini ateşe vererek duruma tepki gösterdi. Babaya yangın tüpleri ile müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. Yarıcı, hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmadığı kaydedildi.

Yaralı babaya ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirilirken üzerine yapışan elbiselerin ise kesilerek çıkarıldığı belirlendi. Ancak Hatay Valiliği'nden ilerleyen saatlerde acı haber geldi. Baba Adem Yarıcı'nın eşinden boşandığı ve bir süredir çocuklarından ayrı olduğu belirtildi. Kalp krizi geçiren babanın hayatını kaybettiği ifade edildi.

Editör: TE Bilişim