Hilal Kaplan'ın, 15 Temmuz şehitlerinden Halil Kantarcı’nın, kendisi için için yazdıklarını, 2 sene önce de, neredeyse aynı notla paylaştığı ortaya çıktı.

"HER SENE İLK DEFA GÖRMESEN..."

Halil Kantarcı'nın 2015 yılında Kaplan'ı etiketleyerek yazdığı, "Doğruyu dile getirmenin zor olduğu zamanlarda da sözünü esirgemeyen Hilal Kaplan hanımı tebrik ediyorum. Takipçi ve ısrarcı tavrı örnektir" mesajı için, Kaplan, 2017 yılında, "Bir arkadaşım göndermiş, içim acıdı. İnşallah öyleyizdir Halil kardeşim, Rabbim Hak için sözünü esirgemeyenlerden eylesin…" diye paylaşmıştı.

Kaplan'ın, yine Kantarcı'nın aynı mesajını, bu kez de, "Geçen bir arkadaş yolladı bunu, görmemişim. Ciğerimde bir sızı… Allah’ım şefaatlerine nail eylesin" notuyla paylaşmasına ise, sosyal medyada “Sağlam İrade” ismiyle yer alan Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yakınlığıyla bilinen AK Parti'li Taha Ün, tepki gösterdi.

AK Parti'li Ün, Kaplan için, "Her sene ilk defa görmesen, şehidlerimizi istismar etmeye yeltenmesen, şehidlerimiz ve aileleri bu ucuz sömürüyü sürekli görmese 'anlamlı' olacak aslında" ifadelerini kullandı.


Kaplan da, AAK Parti'li Taha Ün'e bir yanıt vererek, "Tamamen unutmuşum. Darbe gecesi köprüde olmadığım iftirasını atan sizin gibi bir davutçu tarafından bunun hatırlatılması ise Rabbimden nefis terbiyesi olsa gerek. Başım üstüne..." diye yazdı.

İşte Hilal Kaplan'ın 2 yıl arayla paylaştığı o mesajlar:

Editör: TE Bilişim