Bilal Erdoğan, Best FM'de Adem Metan'a konuk oldu. 

Program bir sürpriz ile başladı. Bilal Erdoğan'ın İtalyanca seslendirdiği şarkı dinletildi. Daha sonra ise Erdoğan'ın Türk sanat müziği söylediği kayıt yayınlandı. Bilal Erdoğan'ın bu kez Artaki Candan'ın "Koklasam saçlarını bu gece ta fecre kadar" adlı eserini seslendirdiği duyuldu.

Sabah yazarı Hilal Kaplan 15 gün önce yayınlanan bu magazin haberini bugün köşesine taşıdı.

Ne için yazıldığı anlaşılamayan yazının ilgili kısmı şu şekilde;

"Bilal Erdoğan'dan İtalyanca şarkı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Best FM'de, Adem Metan'ın programına konuk oldu.

Programın en büyük sürprizi, Erdoğan'ın ünlü İtalyan aşk şarkısı "Tu sei lei/ O sensin"i söylemesiydi. Bilal Erdoğan'ın sesinden bu şarkıyı dinlemek, aslında Cumhurbaşkanı'nın oğlu olmanın ne kadar zor olduğunu bir kez daha anlattı bana.

17-25 Aralık operasyonundan 15 Temmuz darbesine değin bir sürü mücadeleyi ailesiyle birlikte göğüslemiş olan Erdoğan, zorluklara alışık olsa da neticede o da gündelik bir hayatı, hobileri ve farklı zevkleri olan bir ademoğlu.

Üç çocuk babası olan Erdoğan, dünyanın en iyi üniversitelerinde eğitim almış, İtalya'ya ve diline merakıyla Bologna'ya eğitim almaya gitmiş ama yine iftiralarla karşılaşıp geri dönmek zorunda kalmıştı. Bu şarkı da onun kişisel hikâyesinin görünenden daha fazlası olduğunu anımsatan güzel bir enstantane oldu."

Editör: TE Bilişim