Kendisini “Ben Hüseyin Çevik. Allah'ın emri Resulullah'ın sünneti olan davet ve tebliğ amelini yapan bir nakilci vaizim” diye tanıtan Çevik isimli Hoca yayınladığı videoda “Çocuğunuzu ilahiyat fakültelerine İmam Hatip’e yollamayın. Ya deist oluyor, ya ateist oluyor ya da ayeti inkar ediyor" dedi.

Hüseyin Çevik isimli hoca videoda şunları söyledi:

“Bir duyuru yapacağım belki bu duyurudan sonra bana sayıp, seven çıkabilir. Ben buradan herkese sesleniyorum. Çoluğunuzu, çocuğunuzu İmam Hatibe, İlahiyata yollamayın. Bir İmam Hatip mezunu olarak ben diyorum ki; Çocuğunuzu İmam Hatibe yollamayın, İlahiyata yollamayın.

Sonra ne oluyor biliyor musunuz? Sonra biz uğraşıyoruz. Niye, ya deist oluyor, ya ateist oluyor, ya ayeti inkâr ediyor, ya hadisi inkar ediyor, ya mealci oluyor, ya bir halt oluyor.

Akşama kadar benim işim yok, mealcilerle uğraşıyorum, deist işlerle uğraşıyorum, ateistlerle Sarhoşum uğraşıyorum. Ne mezunusun İmam Hatip mezunuyum. Ne mezunusun ilahiyat, ya arkadaş sen oraya kafir olmaya mı gitti.

Bir daha söylüyorum bak. Kız mesleğe yolla, Ticaret Lisesi'ne yolla, Anadolu Lisesi'ne yolla ama İmam Hatibe yollama kardeşim.

Ben İmam Hatip mezunuyum, benim zamanında da vardı bir iki tane.

Bizim hoca derse giriyor,ü adam yazılı yapacak. Diyor ki “Arkadaşlar kitap serbest. Açın kitabı.” Dışarı çıkıyor. Diyor ki “benim sordukları kitapta yok”.

Bu diyor ki “Nazar var ya nazar. Nazar diye bir şey yok” diyor. Ayeti direkt inkar ediyor. “Peygamber hani böyle ayı ayır ortadan ayırmış ya” öyle bir şey yok, inanmayın diyor.

İmam Hatip'te bu hoca, benim öğretmenim.

Elhamdülillah Ehli sünnet itikadını sağlamdı yemedik.

Ama böyle adamları dinleyip de dinden imamdan çıkan binlerce adam var şu anda memlekette.

Deizm, Ateizm almış başını gidiyor, bunların çoğu da imam hatipten ilahiyat'tan çıkıyor.

Kim çıkıyor İlahiyattan Mehmet Okuyan çıkıyor. Ne oluyor Ayet inkar ediyor. Böyle bir ayet yok. “İbrahim aleyhisselam, İsmail aleyhisselam kurban etmedi. Meryem aleyhisselam çift cinsiyetli.” “Miraç diye bir şey yok, uyduyorlar” nereden çıkma abi ilahiyat'tan çıkma ve bunun gibi bir sürü adam var.

Şimdi ben isim veremem reddiye yapmaya kalkarsam buradan sabaha kadar çıkamayız.

Bak bir daha söylüyorum. İsteyen istediği kadar konuşsun hakkımda. Hakkımda reddiyede yapabilirsiniz. Ben diyorum kardeşim, İmam Hatip, İlahiyata yollamayın.Gönderin düz liseye gerekirse açıktan okusun. Ama o okulun içine girmesin.

Çünkü şu anda okulda, hepsini bak hepsini demiyorum arada ehli sünneti savunanlar vardır. Genelleme konuşmam.

En azından arada illaki çıkar. Ama şu anda maalesef çoğunluğu imam hatipler, ilahiyatlar Diyanet'in içinde…İşte Mehmet Görmez . Adam Kayseri Diyanet İşleri başkanlığı yaptı. İnkar etmediği hadis kalmadı.

Bunun bir hocası var Sait Hatipoğlu. Aman yarabbi. “Benim böyle Peygamberim yok. Peygamberi amma abartıyorlar. Ya Bu nasıl peygamber, böyle peygamber yok kardeşim.” diyor.

Unutun öyle bir şey. Ben diyor “bu peygambere iman etmiyorum” diyor.

Mehmet Görmez'in hocası.Mehmet Görmez kim? Senelerce bu memleketin başında Diyanet İşleri Başkanlığı yapmış adam. Biz Mehmet Görmezin delilleriyle reddiye yapıyoruz.

Adamların bize bir sövmediği kaldı YouTube'da. Hiç mi kafanız yok kardeşim. Açın bakın bu adam ne diyor. Bir daha söylüyorum Allah rızası için çoluğunu çocuğunu böyle yerlerden uzak tutun. Gittikçe bozuluyor. Şaka değil bu İmam Hatibe yollamayın kardeşim.

Editör: TE Bilişim