MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan Başkan Sözlü, "Milliyetçi Hareket Partisi'nin il, ilçe yönetimlerinde değişiklikler yaşanabilir ancak aslında yapıya bakıldığında birlikte mücadele ettiğimiz, aynı hedefe koştuğumuz arkadaşlarla yine birlikte yürüyoruz.Yolumuz da yol başçımız da bir" şeklinde konuştu.

Dört dönemdir Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediye başkanı olmaktan duyduğu gururu ifade eden Başkan Sözlü, "Hizmette tarafsız bir belediye başkanıyım ancak Milliyetçi Hareket Partisi ile nikahlıyım. Adanagenelinde milyonlarca insana hizmet ederken tarafsız davranışım bu bağı koparmaz" dedi.

"MHP'den tek yaprak bile kopmaz"

Son zamanlarda Türkiye gündeminde MHP muhaliflerinin parti kuracağına dair söylentiler olduğuna değinen Başkan Sözlü, "MHP'den kopacak bir tek yaprak yoktur. Farklı arayış içinde olanları hoş karşılamaz, farklı arayış içinde de olmayız. Milliyetçi Hareket Partisi'nin bekçiliği varsa buna da talibim, bu harekete uzaktan dua etmeye de, kovulsak da ona hizmet etmeye de hazırım" diye konuştu.

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran ise "Biz büyük bir aileyiz. MHP'ye Türk Milleti'nin ve Türkiye CumhuriyetiDevleti'nin her zaman ihtiyacı olmuştur. Tembellik şansımız yok, yorulmadan çalışacak sancağı daha yukarıya taşıyacağız. Biz Hüseyin Sözlü'yle gurur duyuyoruz. İnanıyoruz ki Milliyetçi Ülkücü Hareket Adana'da daha büyük başarılara imza atacak" dedi.

Ziyaret sonunda MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Başkan Sözlü'ye üç hilal tablosu takdim ederken Başkan Sözlü de Duran'a el dokuması kilim ve Türklerin düştüğü her dar boğazdan kurtuluşunu simgeleyen Bozkurt heykeli hediye etti. 

Editör: TE Bilişim