İdlib'de şehit olan iki kahraman mehmetçiğin hayat hikayesi duygulandırdı. Uzman Onbaşı Enes Alper ile birlikte silah arkadaşı olan ve şehit düşen İbrahim Albayrak'ın da aynı kaderleri paylaştıkları ortaya çıktı.

İdlib'den dün kahreden bir haber herkesi derinden sarsmıştı. İdlib'de rejim güçleri tarafından şehit edilen Enes Alper ile İbrahim Albayrak adlı askerlerin yeni nişan yaptıkları ve evlilik hazırlığında oldukları ifade edildi. Kahraman şehitlerimizden Uzman Onbaşı Enes Alper, 1 ay öncesinde evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandığı belirtilirken Uzman Onbaşı İbrahim Albayrak'ın hüzünlü hayat hikayesi de gözyaşlarının sel olmasına sebebiyet verdi.

Silah Arkadaşlarının Ortak Kaderi

Albayrak'ın dayısının kanser nedeniyle yaşama veda ettiği ve ailesinin cenazeye giderken acı haberi aldığı belirlendi. Kahraman askerimizin Albayrak'ın da 8 ay önce nişan yaptığı ve evlilik hazırlığı yağarak düğün için gün saydığı ifade edildi.

Şehit

Esed rejimi askerleri tarafından İdlib'de gerçekleştirilen dünkü saldırıda şehit olan 5 askerimiz herkesi derin bir üzüntüye sevk etmişti. MSB tarafından yapılan son açıklamada ise bu hain saldırıya misliyle yanıt verildiği ve 100'den fazla rejim askerlerinin öldürüldüğü ifade edilmişti.

Şehit

Editör: TE Bilişim